A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rendelő

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Csúcstechnikával felszerelt fogorvosi rendelő a Corvin Mozi mellett

A Gombosdent fogászat 2004-ben nyitotta meg kapuit a város centrumában, a Corvin közben. Tömegközlekedéssel is jól elérhető helyen, a Corvin-negyedben, tágas környezetben, barátságos légkörben várjuk kedves pácienseinket!

Készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó bármilyen fogorvosi problémáról és annak ellátásáról!

Követve a külföldi standardokat, fogászati rendelőnkben a legmodernebb technikákat alkalmazva, a szakirodalom alapján megalkotott terápiás protokollokat követünk.

Kezeléseinket fényképfelvételekkel dokumentáljuk, hogy később visszaidézhessük a kiindulási állapotot és bemutathassuk pácienseinknek az elért eredményt.

Munkánkat mosolytervező szoftver segíti, hogy kellő körültekintéssel tervezhessük meg és szemléletesen prezentálhassuk a készítendő új fogpótlás esztétikai megjelenését.

Minden egyes páciens fogorvosi ellátását megelőzi a fogazat professzionális tisztítása, hogy a káros baktériumok számát a minimálisra csökkentsük és így az íny állapotát az egészséges szintre emeljük. Dentálhigiénikusunk munkája ily módon előkészítője az orvosi beavatkozásoknak.

Parodontológus szakorvosunk röntgenfelvételek és objektív mérések alapján dönt a kérdéses fogak megtarthatóságáról. Elvégzi a fogágy (íny- és csontszövetek), valamint a foggyökér külső felszínének tisztítását, hogy a melyben zajló gyulladásokat megállíthassuk. Regenerációs műtétekkel és sínezéssel a mozgó fogakat célunk stabilizálni és prezerválni.

Fogászati rendelőnkben a hosszú távú és sikeres munkánk zálogát képező gyökérkezeléseket érzéstelenítésben, és fájdalommentesen végezzük. A fog izolálásához az USA-ban és a nyugati országokban kötelezővé vált kofferdam gumilepedőt mindennapi rutinunk szerint használjuk, így téve a kezelést hatékonyabbá és páciensünk számára még kényelmesebbé.

Nagy megelégedésünkre sokan el is alszanak eme “rémisztő” beavatkozás alatt, ezzel igazolva nyugalmukat.

A kezelések közben a legmodernebb és legújabb technikai elvárásoknak megfelelve 40x-es nagyítású operációs mikroszkópot alkalmazunk, hogy a fognak tényleg minden részletét biztonsággal feltárjuk és kitisztítsuk.

Miért is lettünk mikroszkópos fogászat?

Az esztétikai rehabilitáció, azaz a fémmentes fogpótlások és a fogszínű, élethű restaurációkkészítése csak ezek után következhet. Ezen kezeléseket a legnagyobb precizitás elérése érdekében ugyancsak nagyító segítségével végezzük, legyen szó héjak készítéséről, vagy éppen fogtömések rétegezéséről.

Természetesen a végleges restaurátumok elkészítése előtt, már a tervezésekor érdemes gondolni a fogfehérítés lehetőségére is. Egy gyönyörű új fogazat megalkotása után, ahogyan a mondás is tartja: ez már “Késő bánat, eb gondolat!”

Szájsebészünk végzi az implantátumok beültetését, az áttörésben visszamaradt bölcsességfogak eltávolítását és a menthetetlen foggyökerek eltávolítását. Természetesen rendelőnkben lehetőség van a műgyökér beültetése előtti csontpótló beavatkozásokra, vagy ínykorrekciókra is. Az operációkat is teljes érzéstelenítésben, fájdalommentesen végezzük, legyen az akár a legkisebb operáció is.

A fogszabályozás elkezdhető felnőtt korban is! Igen, tévhit, hogy csak gyermekkorban lehet hatékonyan fogakat mozgatni. Szakorvosunk gyermekek és felnőttek fogszabályozását végzi, akár esztétikus, vagy hagyományos készüléket, akár belső, vagy láthatatlan fogszabályozót szeretne.

Hisszük azt, hogy a folyamatos továbbképzés és a tanulás része kell hogy legyen mindennapi munkánknak, mert csak így tudjuk a legjobb ellátást nyújtani.

Fogászati rendelőnket a legmodernebb anyagokkal és műszerekkel szereltük fel, hogy ezt meg is valósíthassuk. Így munkánk nem csak precízebb és gyorsabb lett, de a kezelés is kényelmesebbé vált. A legmagasabb higiéniai elvárásoknak megfelelve az amalgámtömések eltávolítását, valamint a töméskészítést, gyökérkezelést kofferdam izolálásban végezzük. Nagy hangsúlyt fordítunk arra, hogy betegeink az első találkozástól az utolsóig biztonságban érezzék magukat és tájékoztatva legyenek az egyes beavatkozások pontos menetéről. A kezelés egyes stádiumait módunk van nagyító alatt is ellenőrizni, hiszen jól tudjuk, hogy a fogorvoslásban hatványozottan érvényesül a mondás: “Az ördög a részletekben lakozik…”.

Megfelelve az elvárásoknak praxisunk 2006-ban elnyerte a “3M Referenciarendelő” címet. Ez által a világon is jól ismert 3M cég termékeit használva folyamatosan a legjobb fogorvosi anyagokkal dolgozhatunk. Négy székes rendelőnk megfelelt azon egyetemi elvárásoknak, melyek lehetővé teszik, hogy fogorvosok számára a posztgraduális képzésben részt vállalva endodontia és fogpótlástan szakirányokban rezidens képzőhelyként is működjünk.

Mindezek mellett pácienseink számára fontos információ, hogy rendelőnkben készpénzes, kártyás fizetésre is lehetőség van.

Fogászati panasza , kérdése van?

Forduljon hozzánk bizalommal!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram