A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Mikroszkópos és digitális fogászat Budapesten

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Megbízható, jó fogorvost keres Budapesten? Miért érdemes minket választania?

1. Mikroszkópos fogászat – az első Referencia Rendelő Budapesten

Milyen kezelések esetén alkalmazzuk a mikroszkópot?
Rendelőnkben mikroszkópos gyökérkezeléssel igyekszünk megmenteni a fogat az eltávolítástól. Fogszuvasodások kezelésére mikroszkópos fogtömést alkalmazunk, melyet a 3M kiváló anyagaival készítünk, és kiterjesztett garanciát vállalunk rá.
Fogpótlások készítése szintén mikroszkóp alatt történik. Koronák, hidak, betétek (inlay, onlay), héjak esetén szintén alkalmazzuk az akár 40-szeres nagyítást.
Bizonyos szájsebészeti kezelések, pl. rezekció esetén szintén segítségül hívjuk a mikroszkópot, hiszen sokkal nagyobb rálátást nyerhetünk a kezelt területre.

Rendelőnk vezető fogorvosa, Dr. Gombos Ádám a mikroszkópos fogászat hazai úttörője, aki rendszeresen tart továbbképzést magyar és külföldi fogorvosok számára a mikroszkóp használattal kapcsolatban.

Összesen három, Zeiss és Labomed márkájú csúcsminőségű mikroszkóp áll rendelkezésre a fogászati kezelésekhez. Minden kezelőbe jut egy-egy, ezáltal nem szükséges várni a mikroszkópra, kollégáink napi szinten nagy rutinnal alkalmazzák ezeket az eszközöket.

Miért is lettünk mikroszkópos fogászat?

2. Referencia rendelő, 3M

Nagy örömünkre szolgál, hogy a mikroszkópos kezeléseknek, a  technikai felszereltségnek és kollégáink magas szintű szaktudásának köszönhetően sok külsős, fővárosi és vidéki fogorvos kolléga küldi hozzánk páciensét mikroszkópos kezelésre.

Örülünk annak, hogy a velük történő hatékony együttműködés a páciensek fogának minél tovább megőrzését szolgálja.

Megfelelve a magas szakmai elvárásoknak praxisunk 2006-ban elnyerte a “3M Referenciarendelő” címet. Ez által a világon is jól ismert 3M cég termékeit használva folyamatosan a legjobb fogorvosi anyagokkal dolgozhatunk.

3. Mikroszkópos fogtömés csúcsminőségű anyagokkal – kiterjesztett garancia

Kutatások bizonyítják, hogy a korai fogszuvasodások nagyobb arányban fedezhetők fel mikroszkóp segítségével. A mikroszkóp és a 3M anyagainak alkalmazásával rendelőnkben kiemelt minőségű fogtömések készülnek, melyre kiterjesztett, 2+1 év, vagyis összesen 3 év garanciát vállalunk.

4. Digitális fog lenyomatvétel – okoslenyomat – fogpótlások esetén

Az eljárás előnye, hogy fogmintavétel során nem kerül lenyomatanyag a szájba, ezért például hányinger, erős garatreflex esetén kiváló megoldást jelent pácienseinknek a fogpótlás elkészítésére.

Az okoslenyomat pontos, korszerű technológia, mely a fogorvos által azonnal kiértékelhető. A lenyomatvételkor színesben, egyből megjelenik a monitoron az eredmény, mely szükség esetén azonnal korrigálható.

A kezelés eredményeként a fogpótlás elkészítéséig kevesebb találkozásra van szükség, a végeredmény pedig pontosan illeszkedő, esztétikus fogpótlás, korona, híd , betét illetve héj.

5. Minden kezelőben saját röntgen

A mikroszkópok és csúcsminőségű anyagok mellett minden kezelőt saját röntgenkészülékkel szereltünk fel. Így kérdéses esetben, kontrollröntgen szükségességekor a fogorvos ott helyben, várakozás nélkül el tudja készíteni a röntgenfelvételt.

A kezelőkben természetesen a sugárvédelemről is megfelelően gondoskodunk, így páciensük teljes biztonságban érezheti magát a kezelések során.

6. Egyetemi oktató fogorvosok, empatikus kollégák

Rendelőnkben az egyetemi múlt, magas szintű szakmaiság meghatározó. Emellett megértőn állunk hozzá pácienseink helyzetéhez, hogy az esetleges szorongást, félelmet oldani tudjuk.
Jókedvű, empatikus, összetartó csapatunk a záloga annak, hogy elmúljon a fogászati kezelésektől való félelem.

Csúcstechnikával felszerelt mikroszkópos fogászat Budapesten a 8. kerületben, a Corvin Mozi mellett!

A Gombosdent fogászat 2004-ben nyitotta meg kapuit a város centrumában, a Corvin közben. Tömegközlekedéssel is jól elérhető helyen, a Corvin-negyedben, tágas környezetben, barátságos légkörben várjuk kedves pácienseinket!

Készséggel állunk rendelkezésére, legyen szó bármilyen fogorvosi problémáról és annak ellátásáról!

Követve a külföldi standardokat, fogászati rendelőnkben a legmodernebb technikákat alkalmazva, a szakirodalom alapján megalkotott terápiás protokollokat követünk.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram