A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

A Gombosdent Bt.  mint a weboldal tulajdonosa felhívja a weboldalt felkeresők figyelmét arra, hogy a felkeresés  egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

  1. A weboldal tartalma szerzői jogvédelem alá esik. Az ebből fakadó jogok gyakorlása kizárólag a tulajdonost illeti meg.
  2. A weboldal tartalmát egészében, részletében, vagy tartalmában felhasználni tiltott, beleértve annak reprodukálását, átruházását, terjesztését, átdolgozását vagy tárolását, kivéve ha ehhez a tulajdonos előzetesen írásbeli engedélyt ad.
  3. A weboldal tartalmát az ott eredetileg megfogalmazottak szerint kell figyelembe venni. Amennyiben előfordul, hogy a weboldalon a tulajdonos akaratából történik változás, ezen körülményért,- jogszabály eltérő rendelkezésének hiányában – a tulajdonos felelősséget nem vállal a megjelenő weboldal pontosságát, megbízhatóságát, aktualitását illetően, sem az információk, dokumentumok vonatkozásában.
  4. A tulajdonos természetesen fenntartja azt a jogát is, hogy a weboldalt bármikor módosítsa, átdolgozza, elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse. A tulajdonos továbbá nem nyújt garanciát arra vonatkozóan, hogy a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes legyen. Az ebből eredő kárért vagy  veszteségért való felelősséget kifejezetten és nyomatékosan kizárja.
  5. A tulajdonos továbbá nem vállal felelősséget olyan tartalmakért sem, amelyet harmadik fél hozott létre, továbbított vagy publikált, amelyekhez a tulajdonos weboldala kapcsolódik vagy amelyekre hivatkozik.
  6. A tulajdonos weboldala előírhat olyan rendelkezéseket, amelyek a hatályos jogszabályokkal összhangban eltérnek. Az aktuális előírások, illetve felhasználási feltételek megismerése és elfogadása képezi a feltételét az egyes szolgáltatások igénybevételének, használatának.