A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Fogkő eltávolítás, fogfehérítés

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

A fogak közt megtapadó ételmaradék nem csak látványnak kellemetlen, de nyállal keveredve megkeményedik és fogkőképződést eredményez.

A fogkő a fogak és a fogpótlások felszínén, később a fogíny alatt számos nemkívánatos következményt okozhat:

 • kellemetlen lehelet
 • rossz szájíz
 • duzzadt, élénkvörös, gyulladt fogíny
 • fogínyvérzés
 • fogszuvasodás
 • fogágybetegség kialakulása
 • ínyvisszahúzódás
 • csontpusztulás
 • mozgó fogak
 • végső esetben a fog elvesztése, a csontállomány leépülése miatt.

Mivel a fenti tünetek és betegségek kialakulásában a fogkőnek óriási szerepe van, ezért rendelőnkben nagy hangsúlyt fektetünk a szájhigiénia helyreállítására és megőrzésére.

Otthoni fogápolással sokat tehetünk a szájhigiéniáért, de emellett (egyéntől függően) 3-6 havonta javasoljuk a rendelői fogkő-eltávolításon való részvételt, melyet dentálhigiénikus kollégánk végez.

 

A rendelői fogkő-eltávolítás előnye:

 • alaposabb tisztítás, mint amit otthon el tudunk végezni
 • fogunk, fogínyünk felfrissül
 • az elszíneződések és lerakódások eltűnnek

A fogkőeltávolítást követően a mosoly még nagyobb esztétikájának kiemelése érdekében lehetőség van fogfehérítés elvégzésére is.

Fogfehérítés: tisztább, ragyogóbb, feltűnőbb mosoly!

A szép mosoly arcunk legszebb ékszere.

Miért ne emelnénk ki egészséges, életerős mosolyunkat?

A fogfehérítés divatos módszer a fiatalosabb külső elérése érdekében; ügyeljünk arra, hogy olyan módszert válasszunk, mely a hatékony fehérítés mellett nem káros fogaink egészségére!

Rendelőnkben olyan fogfehérítési módszereket alkalmazunk, melyek évtizedes klinikai kutatás eredményeképpen, megbízhatóan alkalmazhatók.

A fogfehérítés hatékonysága függ kiindulási fogszíntől, az életmódtól. Az, hogy mennyire tartós az eredmény, szintén függ az életmódtól, pl. kávézás, dohányzás hatására hamarabb elszíneződnek a fogak.

A fogfehérítést minden esetben megelőzi egy fogkő-eltávolítás, hiszen a fehérítés kizárólag lepedék- és fogkőmentes fogazaton valósulhat meg.

A fogfehérítés típusai:

1. Rendelői fogfehérítés:

A fogínyre ínyvédő zselét helyezünk, majd fogfehérítő anyagot helyezünk a fogakra. Ezt követően speciális LED-lámpa segítségével aktiváljuk a fogfehérítő anyagot.

A kezelés eredménye látványos és esztétikus, a változás mindenki számára feltűnő és egyedülálló!

2. Otthoni fogfehérítés:

A rendelői fogkőeltávolítás után páciensünk fogairól lenyomatot veszünk, mely alapján fogtechnikus személyre szabott fogfehérítő sínt készít.

Pácienseink otthonukban ebbe a sínbe töltik a fogfehérítő anyagot, melyet típusól függően éjszakára vagy néhány órára felhelyezve szükséges viselni ahhoz, hogy a fogak színe fehérebbé váljon.

A módszer biztonságos, a fogfehérítő sín hosszú távon, többször is alkalmazható, akár éveken át, több fogfehérítés erejéig.

Nem is gondolnánk, hogy jó megjelenésünket mennyire befolyásolja mosolyunk. Ha fogaink nem szépek, és nem vagyunk büszkék rá, akkor bizony sokszor elrejtjük őket… Feszélyezetté válunk, legyen szó bármilyen baráti beszélgetésről, vagy üzleti tárgyalásról. Ha nem beszélhetünk, gesztikulálhatunk szabadon, görcsök nélkül, akkor ez negatív hatással lesz ránk az adott helyzetben.

Ennek azonban az ellenkezője is igaz! Akinek rendezett, szép fogazata van, az egészséget, erőt, és magabiztosságot sugároz!

Motiváció a dohányzásról való leszokáshoz: komplex fogfehérítés, előtte-utána képekkel…

Fogai megérdemlik a modern és hatékony szájhigiéniai és fogfehérítő megoldásokat! Jelentkezzen be hozzánk kezelésre, vagy tegye fel kérdését online!

Szeretettel várjuk!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot:

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram