A CORVIN MOZI MELLETT

Cím:

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

"Életem egyik legjobb döntése volt a rendelőt választanom!! Nagyon félek a fogorvostól, de itt a fogaim mellett a félelmemet is profi módon kezelték! Dr. Martin Anna doktornő egy csoda!! Hihetetlen megszállottsággal és profizmussal dolgozik, Megmenti a menthetetlent is. Emellett nagyon kedves és empatikus! Most már soha nem mennék más fogorvoshoz és más rendelőbe! Doktornő! Nagyon köszönöm, amit értem tett!" 

Szabó Csilla

"Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Fantasztikus csapat, olyan technológia, ami menthetetlennek kinéző fogakat rak rendbe. Mindenkinek csak ajánlani tudom." 

Procházka Katalin

"Nehezen szántam rá magam, hogy megcsináltassam a fogaimat, sok rossz tapasztalat után. Nagy szerencsém volt, hogy rátaláltam a Gombosdentre. Nagy körültekintéssel, alaposan, fájdalommentesen újulnak meg a fogaim, szépek és a sajátjaim. Nem gondoltam, hogy az eredeti rossz állapotból egy ilyen ragyogó szép fogsort lehet csinálni >> AJÁNLOM" 

Küsz Judit

"Majoros doktor úr nagyon precíz, kedves, mindent pontosan elmagyaráz, így nem marad nyitott kérdés. Türelmesen, nagy odafigyeléssel dolgozik." 

Kormos Gabriella

"Meg vagyok elégedve a fogorvosommal, kiváló szakértelemmel rendelkezik és a speciális eszközöknek köszönhetően fájdalommentes, hatékony ellátást kaptam. Köszönöm Dr. Kovács Detre" 

Pataj Eszter

"Az ellátás precíz és megbízható, a problémás eseteket is kifogástalanul meg tudják oldani. Az orvosok, asszisztensek és a recepciósok is kedvesek, segítőkészek." 

K.V.

"Nagyon szeretek ide járni! Több orvosnál is voltam már és mindenki nagyon profi és kedves. Soha nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom. Csak ajánlani tudom a Gombosdentet!" 

Lola

"Maximálisan elégedett vagyok. Precíz és segítőkész ügyintézés. Gondos és alapos kezelés, ami ráadásul meglepően fájdalommentes, 8 éve voltam máshol magánrendelésen és ahhoz képest sokkal modernebb felszerelésben és anyaghasználatban is." 

Süle Gábor

"Mindi

g hatalmas kedvességgel és figyelemmel fordulnak itt felém. Szakértelmükkel és precizitásukkal nagyon elégedett vagyok." Ágota Fazekas

"Magas szintű kedvesség, segítőkészség és professzionális ellátás! Mintha wellnessen lennél. Jókedv és kacagás! Barátságos légkör." 

Blázy Ernő

"Professzionális. Csak szuperlatívuszokban említhető mindaz, ami itt történik. Fantasztikus műszerek, profi szakemberek, akik valóbab megbízható orvosok, asszisztensek és dentálhigiénikusok. Kedves, meleg és bátorító fogadtatás a recepción - ez mind a Gombosdent." 

Blázy-Horváth Katalin Edit

"Nekem minden szempontból megfelel, nagyon jól képzett orvosokból áll és nagyon kedvesek. Fájdalommentes kezelések stb." 

Virág Gabriella

" Szeretek ide járni. Az itt dolgozók kedvessége, empátiája, Gombos doktor úr hozzáértése és a fogaimon végzett "életmentő" munkája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szívesen járok vissza és biztonságban érzem itt magam.
Doktor úr olyan fogaimat mentette meg, amiket két másik fogorvos korábban ki akart volna húzni. emiatt több ismerősömnek is ajánlottam már a rendelőt, és fogom ajánlani a jövőben is." 

Brand Ildikó

" Félelem volt bennem, mint sokszor a fogorvosi kezelés előtt, máskor is. Viszont maximálisan elégedett voltam a fogorvosokkal és semmilyen kezelés nem járt fájdalommal. " 

Budai Eszter

" Maximálisan elégedett vagyok az ellátással. Mindenki nagyon kedves, minden lépést elmagyaráztak a kezelés során. Olyan eszközöket alkalmaztak, melyeket máshol még nem láttam, hogy használtak volna, ezzel is magasabb szintre emelve az ellátást. Hálás vagyok, hogy megmentették a fogam, amit máshol már kihúztak volna. " 

Zsike

" A Gombosdent rendelőben végezték el két fogam gyökérkezelését. Kovács Detre doktor úr nagy hozzáértéssel és nyugalmat árasztva végezte el teljesen fájdalommentesen. Köszönöm." 

Taligás Ferenc

" Évek óta járok a Gombosdent Fogászati Rendelőbe. Professzionális, ugyanakkor kedves, emberséges fogadtatásban volt mindig részem. A sokrétű szakellátás következtében eddig minden panaszomra kiváló szakmai ellátást kaptam, ugyanakkor kisgyermekes anyukaként a gyermekeimet is bizalommal hozhattam a gyermekfogászati rendelésre." 

Horváth Andrea

„Az orvos, Dr. Kovács Detre, gyors és pontos kézzel dolgozott. Ahhoz képest, hogy egy fogorvosi székben ültem, nyugodt voltam és tudtam relaxálni." 

Szloboda Bence

„Kedvesség. Figyelmesség. Profizmus. Állandó fejlődés és megújulás. Az egész család ide jár. Azt gondolom, ez magáért beszél." 

Szobrász Judit

„Gondos ellátás, felkészült munkatársak, profi ellátás." 

Sz. Anett

„Kedves, segítőkész személyzet, professzionális szakorvosok." 

H. Júlia

„Tiszta, pontos munkavégzés. Ádám túl jó, túl híres, ezért sokat kell rá várni. A recepció mindig kedves, segítőkész." 

Czakó Viktória

„Egész családunk Gombos doktorhoz jár néhány éve. A legjobb választás volt, mert szakmailag és emberileg is kiváló. Korábban évekig nem mertem fogorvoshoz menni az elszenvedett traumák miatt. A legproblémásabb eseteket is teljesen fájdalommentesen oldotta meg. Minden kedvesen, türelmesen elmagyaráz. Gombos dr-nál a rendelő sem az a lélektelen hely, meleg színei megnyugtatóak barátságosak." 

László

„Mindig alapos és pontos munkát végeznek, mindezt nagyon barátságos környezetben. Mindenkinek jó szívvel ajánlom." 

Bajzáth Gábor

„A legprecízebb orvosok és asszisztensek dolgoznak itt. Az éppen aktuális problémát profi módon és legrövidebb időn belül igyekeznek megoldani. A szféra barátságos, már-már családias. Mérhetetlenül hálás vagyok, hosszú évek óta van egy praxis, ahova "hazajárhatok"." 

Rassiga Nikolett

„Teljesen korrekt orvosi ellátás, a legmodernebb eszközökkel!"  

Ötvös Móni

„Olyan, mint egy 5 csillagos szálloda, a személyzet, ami alatt az orvosokat értem, nagyon felkészültek, udvariasak, munkájukat nagy precizitással végzik. Köszönet érte."  

M. Boross-Tóby Magdaléna

„Szeglet Jennifernél voltam először fogsor tisztításon, majd belevágtam a fogfehérítő kezelés sorozatába. Jennifer hófehér mosolya volt a számomra a leginspirálóbb. Mindenkinek ajánlom, mert Jennifer lelkiismeretes, precíz és nagyon kedves. Ahogyan hozzám - mint pácienshez viszonyult - minden félelmemet elűzte. Egész idő alatt odafigyelt rám és ez megnyugtató volt. Munkájának eredményeképpen gyönyörű fehér fosorom lett - olyan szép, amilyenről álmodni sem mertem volna. Köszönöm neki a munkáját. :-)"  

Petróczki Zoltán

„Nagyon szépen köszönöm a fájdalommentes gyökérkezelést! 🙂 
Ha valaki, akkor én nagyon féltem a beavatkozástól ennek ellenére számomra is nagyon meglepő volt, hogy mosolyogva távoztam a rendelőből és arra gondoltam, hogy de jó lesz visszatérni, hogy befejezzék a kezelést. Biztos, hogy én is ajánlani fogom mindenkinek, mert ár-érték arányban is megfelelő. 
Én három különböző fogorvossal konzultáltam mielőtt ide ellátogattam és egyik helyen sem kaptam olyan széles körű tájékoztatást, mint itt és egyik helyen sem ajánlottak semmit a fogam megmentéséért, mindenhol csak eltávolítani akarták. 
Köszönöm szépen még egyszer, hogy reményt adtak arra, hogy valóban vannak még kiváló szakorvosok Magyarországon."  

Bota Krisztina

„ A legjobb fogászat, segítőkészek, fiatalos dinamikus csapat. Nálam ők a nyerők."  

Mari Mária (Facebook)

„ Nagyon kedves és megnyugtató a fogadtatás, teljesen fàjdalommentes a kezelés, nem túlzó áron. Szívesen ajànlom mindenkinek!!"  

Nyerges Juli

„The best dentist I have ever had in Budapest. Really Professional Dentist , working with the most advanced equipment and material. precise and esthetic results. A real dental artist. Highly recommended."  

Itay Fruchter

„ Szép környezet, kedves és jófej doki, tündéri asszisztensek. Náluk mindig a legjobb kezekben van az ember!"  

Kézdi Veronika

„ Legeslegjobb hely, gyereknek is és felnőttnek is - köszi, hogy vagytok  "

Tóth Bálint Attiláné

„ Maximàlis szakèrtelem, szèp környezet, szuper kedves fogorvosok ès asszisztensek! ”  

Rétfalvi Szilvia

„ Nagyon kedves, segítőkész, felkészült szakemberek! Barátságos környezet, modern technika, nagyon emberi hozzáállás! Mindenkinek ajánlom! Majoros doktor úrnak külön köszönet mindenért! ”  

Urbánné Tóth Szilvia

„ Ádám  Fantasztikus  1 dolog ami sajnálatos (én szempontom) vagy épp tök jó (doki szempont) .....olyan nehéz időpontot szerezni... de nem mennék már máshová!!!!  ”  

Kaszáné Szénási Szabina Szasza

„ Már 20 éve járok Borbély Judit doktornőhöz. Maximálisan meg vagyok vele elégedve, és a koronákkal, hidakkal, amiket készített nekem. A doktornő nagyon precíz, nagyon alapos és nagyon szeretem 🙂 ”  

K. Attila

„ Örülök, hogy én vagyok az első - mosoly - a könyvben. A doktor úr szuper! Száz százalékig megbízható, pontos, lelkiismeretes! Újra van fogam és kiválóan működik. Köszönöm! ” 

B. M. Judit

„ A rendelőjükben eddig 3 orvosnál jártam, Gombos, Majoros és Langmár doktor uraknál. Voltam Önöknél terhesgondozás keretén belül, ezen kívül fogtömés és gyökérkezelés miatt is, fájdalmat soha nem éreztem a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig mindig maximálisan elégedett voltam. Csak a legjobbakat tudom elmondani, mind emberileg mind szakmailag kiemelkedőek, pontosak, precízek, türelmesek, kedvesek. Szeretném még ezen kívül külön kiemelni az asszisztenseket, akik szintén példás munkát végeznek. Ahogy eddig is tettem, a jövőben is jó szívvel fogom ismerőseimnek ajánlani Önöket. Nagyszerű a csapat, csak így tovább Gombosdent! 🙂 ” 

B. Petra

„ Az ember alig találkozik manapság profi és megbízható szolgáltatókkal, akiknek a legnagyobb megelégedéssel szolgál a munkájuk. A Gombosdent ilyen, s bárcsak ilyenek lennének mások is. ” 

D. H. Gábor

„ Már több mint 15 éve járok Borbély Judit doktornőhőz. Felsorolni is nehéz lenne milyen kezeléseken vagyok már túl, de nála empatikusabb, kedvesebb és precízebb fogorvost nem is kívánhatnék. Hihetetlen nyugodtsággal és türelemmel, és ami a legfontosabb fájdalommentesen végzi a kezeléseket, ami számomra nagyon fontos. Bátran ajánlom másoknak is, hiszen tudom, hogy szakértelmében senki nem fog csalódni. A kellemes környezet és a doktornő hozzáállásának köszönhetően a félelmem is elmúlik, ha belépek a rendelőbe! Köszönöm! ” 

T. Hajnalka

„ Egy kisebb szuvasodás panasszal mentem Martin Anna doktornőhöz, ő a teljes fogsoromat feltérképezve rávilágított arra, hogy sok szuvas fogam van, mindet rendbe tette (volt: tömés, szépészeti tömés, gyökérkezelés, fél-fogimplantátum), illetve felhívta a figyelmemet a fogköz tisztítás fontosságára is. Azóta teljesen panaszmentes vagyok, a legutóbbi kezelésem 2016 tavaszán volt. Martin doktornőt bárkinek nyugodt szívvel ajánlom, mert alapos, precíz, mindemellett kedves is. Nagyon sokat jelent számomra, hogy a kezelései óta semmilyen panaszom nincs és sokkal egészségesebbnek érzem magam. ” 

L. András

" Maximális szakértelem, maximális kedvesség. Mindenkinek ajánlom, aki megbízható szakembert keres 🙂 " 

Sz. Zsófi

" Konkrétan az életem megváltozott mióta itt voltam. Én olyan parás voltam, hogy sehova se mentem el soha. De mióta ide járok, alig várom az újabb és újabb alkalmakat. Majoros doktor úr a szakma csúcsa 🙂 bátran ajánlom mindenkinek. " 

G. Norbert

Ön is szeretné elmondani véleményét?

Az alábbi űrlapon küldje el nekünk: