A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Vélemények a koronavírus alatti sürgősségi ellátásunkról:

“A recepciós hölgy nagyon kedves volt, mert másnap reggelre adott időpontot. Nagy fájdalmaim voltak és a legjobb döntés volt, hogy a Gombosdent-et választottam. A személyzet nagyon kedves és odafigyelő, a Doktor úr figyelmes, kedves és profi. A kezelés fájdalommentes volt. Köszönöm, hogy számíthattam Önökre.”

Hellenbarth Róbert

“Jobban szeretek ide járni mint moziba! Csupa kedvesség és figyelem és persze profizmus, amiben itt részem van. Biztonságban érzem magam a kezeitek között, köszönök mindent és folytatjuk!”

Ambrus Éva

“Professzionális kezelésben részesültem. A rendelő egész személyzete igazán kedvesen fogadott és az egész beavatkozás során valódi törődést tapasztaltam. Maximálisan elégedett vagyok.”

Fejes János

“Nagyon kellemes hely, tapasztalt orvosok, kedves személyzet, teljesen fájdalommentes. Én minden félelmet elfelejtettem, csak ajánlani tudom!!!”

Krila Péter

“Elégedett vagyok. Segítőkész hozzáállás, nagy szaktudás.”

Sztrehova M.

“Új páciens vagyok a Gombosdentnél, nagyon örülök, hogy ezt a fogászatot választottam! Kelemen Xénia doktornő kedves, minden kérdésemre türelmesen válaszol és alapos, szakszerű ellátást kapok! A személyzet minden tagja kedves, így a félelem is jobban leküzdhető.”

Hámori Lászlóné

“Kivételesen bőkezű informálás, dokumentáció és lenyűgöző technikai felszereltség. Látszik a szakma szeretetet és magasfokú, profi alkalmazása.”

Révész András

“Az egyik legjobb döntésem volt, hogy Önöket választottam. Mindent nagyon köszönök!”

Bogyor Szabolcs

“Nagyon gyorsan, már másnapra kaptam időpontot. Minenki nagyon kedves volt, kellemes a környezet, a doktor úr folyamatosan tájékoztatott kezelés közben is. Alapos és profi ellátást kaptam, teljesen fájdalommentesen. Köszönöm!”

J.P. Éva

“Kovács Detre doktor úr kitűnő szakorvos, nagyon kedves és segítőkész. Minden elismerésem!!!”

Csóka Adrienn

“42 éves vagyok, de én még ilyen alázattal, tisztelettel, türelemmel és szakmai profizmussal soha nem találkoztam életem során semmilyen orvosi beavatkozás során! Nagyon köszönöm Gombocz doktor úrnak, az asszisztensének, a recepciósnak, hogy ezt megtapasztalhattam! Nagyon köszönök mindent!”

Kákonyi Emese

“Megnyugtató profizmus és magabiztosság :)”

Nádas Péter

“Szép, tiszta helyiség, pontos, precíz munka. Segítőkész munkatársak és a doktor Úr is kedves, figyelmes. Hálásan köszönöm a segítséget!”

Vadász Szilvia

“Szakszerű, korrekt ellátás. Rendes tájékoztatás. Köszönöm!”

Cs-Nagy Éva

“Nagyon elégedettek voltunk, köszönjük. Ajánlani fogjuk Önöket.”

Nagy Petra

“Nagyon elégedett vagyok. Hirtelen kellett fogorvoshoz mennem, és rendkívül precíz munkával találkoztam. Dr. Gombocz Péter doktor urat szívből ajánlom!”

Soós Krisztina

“Profi munka, kellemes környezet”

Péter

“Nagyon kedves, precíz dolgozók, tiszta, igényes légkör. Fájdalommentes és pontos kezelés.”

Lintner-Veres Adrienn

“Gyors, kedves ügyintézés, profi ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás. Csillagos ötös.”

Barna-Lázár Zoltán

“Nagyon pozitív tapasztalat volt, egyáltalán nem fájt, csak egy kis szúrást éreztem az első érzéstelenítéskor, de az sem volt kellemetlen. Teljes megelégedéssel távoztam.”

Simon Bernadett

“Korrekt tájékoztatás, fájdalommentes kezelés”

Igor Romanov

Az orvos nagyon kedves volt, mindent előre elmondott, többször kérdezte a kezelés alatt, minden rendben volt-e, érzek-e fájdalmat.”

Timi

“Nagyon féltem, de itt nem kell!Mindenki kedves, megnyugtatnak és együttérzők! Nagyon köszönöm!!!”

Szabadosné Csorba Krisztina

“Korrekt kezelés, modern technológia. Minden kérdésemre kimerítő választ kaptam.”

László

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, mióta megismertem a Gombos doktor urat. Végtelenül kedves és a legjobb tapasztalattal bír, és a legkorszerűbb eszközökkel, anyagokkal dolgozik. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.”

Molnár Anikó

“Kedvesek, precízek és pontosak. Mindig nyugodtan bízom magam a szakértelmükre.”

Judit

“Minőségi, precíz, gyors.”

Kovács Attila

Még több vélemény:

“Még nem voltam olyan fogászaton, ahol ilyen kedves lett volna a recepciós. 🙂 Fogkő leszedésen voltam, nagyon kedvesen bántak velem, mindent türelmesen elmagyaráztak. Máskor is ide fogok jönni. Nagyon ajánlom a helyet.”

Molnár Anna

“Elképesztő jó hangulat, magas szakértelem, szuper doktorok, asszisztensek!!!”

Horváth Kitty

“Dr. Kovács Detre kiemelkedő személyiségét és munkáját ajánlom mindenkinek. Ha eddig félve ültek a fogorvosi székbe, azt az érzést Detrénél el is felejthetik. Az egész csapat szuper munkát végez, a rendelőben nyugalom és professzionalizmus uralkodik. Ajánlom mindenkinek.”

Szokolszky Ágnes

“Nagyon sajnálom, hogy akkor még nem működött a Gombosdent fogászat mikor nekem kellett volna igénybe venni! Egy ilyen gyönyörű rendelőbe öröm belépni! A kedves fogadtatás pedig felér egy fájdalomcsillapítással is! Nincs idegesség, nincs stressz! Csak ajánlani lehet az igénybevételüket! “

Györgyné Erzsébet

“Nálam jobban aztán senki sem fél a fogorvostól 🙂 de itt olyan türelemmel és megértéssel találkoztam, mint azelőtt soha. Nem mellesleg két fogamat is sikerült megmenteni a kihúzástól. Nagyon köszönöm az egész csapatnak, de különösen Majoros doktornak”

Bognár-Cudar Andrea

“Igényes, jól felszerelt rendelő alaposan felkészült csapattal, akik nem utolsó sorban nagyon kedvesek. Dr. Tari Dánielnek külön köszönet, hogy foghúzás közben “elviselt”! 🙂 Ami nem is volt olyan rettenetes, mint amire számítottam és korábban máshol tapasztaltam. Sőt, pozitív (!) élménnyel távoztam a foghúzás után. Még egyszer köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom a rendelőt!”

Boros Veronika

“Nagyon precíz és maximális odafigyelés nagyon szuper Fogászat! 💖”

Balogh Hajnalka

“Fantasztikus minden szempontból! Empátia, szakértelem, humor, kedvesség! Ezt hívják szolgáltatásnak 2019-ben! Soha többet máshova, köszönöm Gombosdent!

Urbán Roland

“A Gombosdent olajozottan, jól szervezetten működő fogászati szakrendelő, ahol remekül együttműködő csapat garantálja a sikert a páciens számára. Főbb jellemzői: barátságos légkör, derű, harmónia, intelligencia, kulturáltság, tapintat, empátia és türelem; elsődleges cél a minden szempontból legmegfelelőbb megoldás kidolgozása a pácienssel közösen – és ez nem feltétlenül a legköltségesebb kezelést jelenti; maximális
tisztelet a beteg iránt, és ez jellemző a csapat tagjai közötti érintkezésre is; szakmai színvonalát a profizmus jellemzi, a magas színvonalú munkavégzés mindenkire jellemző; a korszerű rendelőkben precíz, lelkiismeretes munka folyik, ami csak a hivatásukat nagy odaadással végző, elhivatott emberek sajátja;
Kezelőorvosom, Kovács Detre azt a fiatal, ám nagy rutinnal rendelkező szakembert testesíti meg, aki a kihívást jelentő helyzetekben sem veszíti el humorát, és végtelen türelemmel, a szakma iránti alázattal keresi, s addig nem nyugszik, amíg meg nem találja a tökéletes megoldást; a jó értelemben vett maximalista, akinek precizitása, empátiája és kedvessége nagyszerű orvossá teszik őt.
Tari doktor pedig úgy tud menthetetlen fogat eltávolítani (mert azért van olyan fog, amit még a Gombosdent sem tud életre kelteni) , hogy amikor a páciens várja a kellemetlen pillanatot, akkor ő közli, hogy “kész vagyunk, becsukhatja a száját”.
Minden elismerésem a Gombosdent csapatáé!

Köszönettel:

P. Mária

“Nagyon kedves személyzet. Nekem fontos, hogy türelemmel tájékoztasson és válaszoljon a kezelőorvos a kérdéseimre. Ezt itt maximálisan megkapom. Alapos, részletes kezelés, fájdalommentesen. Meg vagyok elégedve.

Horváth-Ujfalusi Bernadett

“Két napja voltam ott.Tari Dániel szájsebész dr.Úrnál.
Hát megszenvedtük a magunkét mindketten. Komplikált problémám volt.
De a dr Úr nagyon türelmes és figyelmes volt.
Mindannyian utáljuk a foghúzást.Olyan ügyes észre sem vettem.
Másnap az asszisztens felhívott az orvos megbízásából ,hogy hogy vagyok!
Hát ilyen sem volt még!
De jólesett!
Nekem az ellátás 5 csillagból 10😀
Ajánlani tudom csak a klinikát.

Tóth Tilda

“Kelemen doktornőhöz járok és nagyon meg vagyok elégedve a kezelésekkel. Mindig precíz és kedves, ellát jótanácsokkal.

Bognár Miklósné

“A legjobb rendelő, ahol jártam. Mindenki nagyon kedves és figyelmes.

Kapornai Richárd

“Profi hozzáállás, gondoskodás és családias légkör. Köszönöm! 🙂

Ági

“Nagyon örülök, hogy ráakadtam erre a mind szakmailag, mind emberileg profi fogászatra. Ragaszkodni fogok hozzá, főként Kelemen Xénia doktornőhöz.

Vendel Anita

“Többfordulós beavatkozást, komoly szakmai kihívást jelentő esetként kerültem Gombos Ádám doktor úrhoz, akivel gyorsan sikerült megtalálnunk a közös hangot. Mindent pontosan elmond, vázolja a választási lehetőségeket, a kezelések közben türelmesen magyaráz, munkáját professzionális szinten, magabiztosan végzi. Munkatársairól is csak a legjobbakat mondhatom: mosolygósak, segítőkészek és udvariasak. A rendelők csúcstechnikával felszereltek, nagyon jó ízlésről tanúskodóak. Szerencsésnek érzem magam, hogy a legjobb kezek közé kerültem! 🙂

Bene Márta

“Lassan 8 éve ide járok, itt tették rendbe a fogaimat és azóta is a legnagyobb körültekintéssel végzik a kezeléseket. Csak ajánlani tudom.

Szalkai Balázs

“Mindig ide jövök ha problémám van, maximális bizalommal vagyok irántuk, ők a legjobbak

Gubacsi Nikolett

“Félelmekkel és rossz előzetes tapasztalattal érkeztem a rendelőbe, de már a fogadtatás egy kellemes csalódás volt számomra. Kovács Detre doktor úr pedig nagyon profi és eloszlatta minden félelmem a fogorvosokkal kapcsolatban. Azóta is mindenkinek szívből ajánlom mind a doktor urat, mind a rendelőt!

Evelin

“Nagyon kedvesek és normálisan álltak hozzá, hogy régi tapasztalataim alapján rettegek a fogorvosoktól. Türelmesek és segítőkészek, mindent nagyon ügyesen csináltak, nem fájt semmi.

Vera

“A rendelő munkatársai mindig kedvesek és precízek, munkájukat megbízhatóan, magas színvonalon végzik. Nálunk a család egyre több tagja őket választja.

István

“Rendkívül elégedett vagyok akár a rendelővel, akár annak felszereltségével, az itt dolgozó orvosokkal, akik a fogászati kezeléstől való félelmemet csökkentették hozzáértésükkel, emberi hozzáállásukkal.

Végh Henrietta

“Tiszta, kellemes váró, udvarias, együtt érző és segítőkész személyzet. Várni nem kellett, mindig pontos kezelés. Fájdalommentes volt a kezelés (gyökér, több ülésben)

Dr. Bársony Vera

“Gombos doktor úr egy szenzációs, prodi fogorvos. Nagyon örültem, hogy mellette döntöttem, mikor a felső fogsorom rendbetételére sort kellett kerítenem. A személyzet is 1. osztályú, a rendelő felszereltsége tökéletes. Eddig minden ismerősömnek csak ezt a helyet ajánlottam. 

Irimie

“Profi, minőségi ellátás, segítőkész, kedves hozzáállás. Bármilyen problémával fordultam eddig a Gombosdenthez, mindig megoldást találtak és mióta idejárok mosolyogva, elégedetten távozom minden alkalommal 🙂 ❤️

Molnár Erika

“Kedvesek, profik, másra nincs is szükségem.

Dr. Háromszéki Béla

“2000 óta kezeli a fogaimat Dr. Gombos Ádám, 6 fogamat hozta rendbe tanársegédként, 16 évig tökéletesen működött a betét, amit készített nekem. A doktor úr mindig tájékoztat arról, hogy mi történik, ez nagyon megnyugtató és végig biztonságban éreztem magam.

Mertz Loránd

“Több éve járok ebbe a rendelőbe, azért szeretem, mert megbízható, precíz.

Mariann

“Nagyon kedves, lelkes és hozzáértő csapat. Szájhigiéniára és további beavatkozásokra csak ajánlani tudom.

Pintye Tamás Péter

“Nagyon szép tiszta, jó orvosok, mindig elégedett vagyok mindennel. Nagyon köszönöm. Jövök áprilisban 🙂

Nyíri Orsolya

“Nagyon profi és tényleg a legjobb kezelést kaptam. Hálás vagyok, dr. Kelemen Xénia szakértelme, kedvessége valóban segített legyőzni a félelmeimet. Nagyon Köszönöm.

Puskás Viktória

“A rendelő barátságos és modern. A személyzet kedves és segítőkész. A kezelőorvosom Gombos doktor úr a kezelések alatt teljeskörűen tájékoztat és lépésről lépésre elmondja, mit miért csinál. Egyetlen percig sem aggódtam afelől, hogy egy kiváló orvos, jó kezeiben vagyok.

Brigitta

“Barátságos, tiszta, pozitív környezet, nagyon kedves, tájékoztató orvosok. Fájdalommentes kezelés.

irons

“Tökéletes szakemberek, precíz, gyors ellátás. Fájdalommentes kezelés.

Kocsis Jennifer

“A neten találtam rá a fogászatra. Hamar tudtam is jönni az egyik fogam miatt. Szerencsére sikeresen kezelte a doktornő, és nagyon örültem neki. Hálás köszönet! 🙂

Simon Balázs

“Dr. Kelemen Xénia végzett több fogamon töméscserét illetve mikroszkópos gyökérkezelést. Nagyon elégedett vagyok a munkájával és külön öröm, hogy a kezelések kellemes hangulatban teltek, mindig részletesen tájékoztatott és nem voltak váratlan meglepetések. Ezért és kedvességének köszönhetően is nem éreztem magam feszélyezve a kezelések során. Hálásan köszönöm ezt neki! Ugyancsak hálás vagyok a rendelő többi munkatársának szakmai hozzájárulásukért és a kellemes környezetért! Mindenkinek szívesen ajánlom a Gombosdentet!

Emese

Üdvözlök mindenkit!
Aki szereti a részletes hosszú beszámolót akkor ajánlom figyelmébe!
Történetem egy meleg nyári napon kezdődött, amikor is barangoltam az egyik közösségi portálon és szembe jött velem egy reklám, annak a cégnek a reklámja, akit messziről kerüljetek el. A reklámban egy kecsegtető ajánlat szerepelt gondoltam a párommal elmegyünk és kipróbáljuk úgyis már régóta szerettük volna. Ez az ajánlat fogfehérítés és fogtömésről szólt. A „céget” nem nevezem meg csak zárójelben a kezdőbetűit ide írom, aki képben van az érteni fogja (mindent…ent). Igénybe is vettük ezt a szolgáltatást. Itt most részletezni nem szeretném milyen negatív dolgokat tapasztaltam. A főbb negatív dolgot szeretném kiemelni. Olyan rosszul, olyan sokat le csiszoltak a fogamból, ami már nem volt egészséges, mint ezt utólag tudtam meg. ennek a kis műveletnek a vége gyökér kezelés lett . (jobb felső 6.os fog) Egyik este úgy elkezdett fájni a le csiszolt fogam, hogy azonnal telefonáltam a fent említett „cégnek”, erre a válaszuk az volt menjek be és megvizsgálnak, bementem akkor még mit nem sejtve, hogy nagy hibát követtem el. Tehát meg vizsgáltak és azt mondták gyökér kezelni kell a fogamat. Szerencsémre nem volt azonnal időpontjuk így haza küldtek így utána tudtam nézni a gyökérkezelés csínjának bínjának az interneten, hogy mi a mai modern technológia. Megnéztem számtalan oldalt olvastam róla és sikerült felfedeznem, hogy a mikroszkópos gyökérkezelés a legmodernebb legkorszerűbb most. Így felhívtam ezt a „céget” hogy csinálnak- e ilyen mikroszkópos gyökérkezelést. Flegmán lekezelően mondták, hogy nem szükséges mikroszkóp, szabad szemmel is ezt profi módon meg lehet csinálni, itt elgondolkoztam, hogy jobban járok, ha utána nézek kicsit jobban milyen rendelők foglalkoznak ezzel az eljárással. Találtam is egy rendelőt, aki szimpatikusnak tűnt. Az előző” cégnek „elmondtam a véleményem és megköszöntem a nagy semmit…. a lényeg most jön.

Ez csak egy kis bevezető volt hogyan jutottam ide ebbe a csodás rendelőbe.
Ugye már annyira fájt a fogam ki voltam készülve, aki tudja milyen a fog fájás annak nem kell ecsetelnem. Odáig vetemedtem, hogy ennek a csodálatos rendelőnek a vezető és egyben tulajdonos úrnak a közösségi oldalán írtam kétségbe esetten.
Egy kis kitérést ismét tennék. Ugyebár egy másik mikroszkópos rendelőt is felkerestem útközben, de oda sem mertem elmenni a lekezelő stílus, vizsgálat miatt. Ezt a céget nevén sem említem. Nem ér annyit …

vissza a gyökerekhez ? vasárnap késő délutáni órában írtam rá az úri emberre, akit a fentiekben említettem. Tudom sajnos ez nem így működik, hogy bárkire rá írok közösségi oldalon, de egyszerűen annyira fájt, ki voltam készülve, hogy mindenképpen egy profi céghez szerettem volna menni, akik meg nyugtatnak és oda figyelnek rám.

A sztorim itt kezdődött el.
Tehát vasárnap késő délután vissza irt az úriember. Szeretném is nevén nevezni mert nagyon becsülöm és hatalmas tisztelet az övé. Őt úgy hívják, hogy Dr Gombos Ádám. Leírtam neki a problémámat, korrekt módon válaszolt, meg nyugtatott és mondta, hogy megpróbál segíteni nekem. ezt az egy éjszakát valahogy túl éltem rengeteg fájdalom csillapítóval. Hétfőn reggel csörgött a telefonom, hogy kaptam időpontot délutánra. Itt szeretném ki emelni a recepciós hölgy kedvességét korrekt tájékoztatását. El is érkezett hamar a délután. Mikor beléptem ebbe a csoda rendelőbe sajnos Ádám akkor éppen szabadságát töltötte. Így a kedves doktornő vett kezelésbe az ő nevét, ha lehetne kőbe vésném ő Dr Kelemen Xénia. Tehát beléptem a rendelőbe, nagyon kellemes volt a fogadtatás már vártak engem. kellemes volt a hangulat, halk lágy zene szólt , otthonos berendezés tisztaság ettől teljesen otthon éreztem magam. Azért valljuk be egy fogorvosi rendelőben ritkán érezzük magunkat otthon . 
Ki töltöttem a kötelezőt, amit ki kellett a recepción. Pár perc múlva szólítottak is. Hát szavakba nem tudom önteni mennyire izgultam remegett kezem lábam, de úgy voltam vele, hogy még az utolsó utáni erőmet is előveszem és férfiasan „lesz, ami lesz”. Bemutatkozott a doktornő, nagyon kellemes pozitív kisugárzása és nyugodt természete azonnal meg nyugtatott, elmondtam neki is hogy mi a problémám. Gyorsan azonnal egy röntgent csináltunk is hogy a biztosra menjünk. Itt is bebizonyosodott, hogy gyökér kezelni kell sajnos a fogam. Doktornő készített egy gyors árajánlatot. Elmondta részletesen mi fog történni lepésről lépésre, annyira meg nyugtatott ahogy elmondta, hogy egyszerűen fel sem fogtam. Vettem egy nagy levegőt és neki láttunk. Azt tudni kell rólam, hogy a szuritól nagyon félek mert az előző helyen is olyan fájdalmas volt, amikor meg kaptam az érzéstelenítőt azt hittem itt is annyira fog fájni. De már annyira le volt zsibbadva a fájdalomtól a fél arcom, hogy mondom annyira nem fog fájni. jön az érzéstelenítő, feszítem az izmaimat remegek. Pár másodperc múlva szól a Doktornő, hogy „Gábor már kész vagyunk”. El se hittem, hogy már megis kaptam a szurit. Na ekkor éreztem azt, hogy itt minden rendben lesz jó helyre kerültem. Elkezdtük a procedúrát, a Doktornő annyira profi volt, hogy minden egyes lépést mondott közben mi fog történni. Annyira kellemes hangon mondta, hogy már egyszerűen csak a hangja meg nyugtatott. Folyamatosan kaptam a tájékoztatást. és egyszer csak mondja a Doktornő, hogy az utolsó rész jön. Ezt egyszerűen nem akartam elhinni. Megszűnt a fájdalom csak a szuri helyét éreztem. Mondta a Doktornő, hogy még háromszor vissza kell jönnöm. De a begyulladt gyökér el lett távolítva
A többi alkalom is nagyon precízen pozitívan gyorsan történt. ezekbe most nem mennék bele Így is hosszúra sikerült az irományom, de ezt úgy érzem ki kellett írnom magamból, hogy mindenki megfelelő információt kapjon, aki esetleg ilyen cipőben járna, mint én.

Eljött az utolsó alkalom amikor megkapom a fog betétet. Teljesen precízen ment itt is minden. Nem fájt egyáltalán, már nem izgultam annyira, mint az elején. És azóta TÜNETMENTES vagyok. Szeretnék még egykét szimpatikus dolgot leírni: Nagyon szimpatikus, hogy a recepciósok és fogorvosok nem susmusolnak a vendégekről. Nem pletyiznek a tegnapi le részegedésükről, hanem teljesen diszkréten korrekten végzik a munkájukat innen is szeretném megköszönni a recepciós hölgyeknek a diszkrét hozzáállásukat és a munka végzésüket. Továbbá nagyon szimpatikus, hogy a recepción kell fizetni. Szimpatikus az, hogy tiszta rendezett környezet fogad , minden apró részletre oda van figyelve. Mosdók illatosak mindennel feltöltve.

Továbbá nagyon szeretném megköszönni Dr. Kelemen Xéniának kis túlzással, hogy meg mentette az életemet. 
mindenkinek nagyon-nagyon ajánlom a doktornőt. egyszerűen maga a profizmus.
Vettem is a bátorságot, hogy a lyukas fogaimat is rá bízzam. és termesztésen a páromat is azonnal hozzá irányítottam.
szóval tényleg szeretném nagyon megköszönni a Doktor Nőnek
És Dr. Gombos Ádámnak, aki ennyire emberséges volt velem, hogy a közösségi oldalon rá írtam és komolyan vett. és emberszámba nézett ismeretlenül.
Ez a mai világban egy hatalmas kincs.

Az asszisztensekről sem szeretnék meg feledkezni nekik is nagyon szeretném megköszönni a korrekt hozzáállást és kedvességet. 
Kedves Hajas Katalinnak és Leitold Kimberlynek 
És természetesen a Gombosdent egész csapatának. 
hatalmas nagy betűvel CSAK AJÁNLANI TUDOM ŐKET TISZTA SZÍVBŐL. 
ÉN MÁR BIZTOSAN NEM MEGYEK MÁSHOVA ÉS AZ ISMERŐSEIM SEM FOGNAK MÁSHOVA JÁRNI. 
AKINEK CSAK TUDOM AJÁNLOM. 
Köszönöm tisztelettel, aki elolvasta a véleményem remélem tudtam segítséget adni
Love Gombosdent 
Tisztelettel:

Horváth Gábor (Facebook)

“A környezet igényes, a tájékoztatás teljes körű , a legmodernebb berendezések és persze nagyon jó szakemberek.”

Viktória’Viki Marianna Tóth (Facebook)

“Kedves, szakmailag jól felkészült orvosok, asszisztensek. Korszerű műszerpark. Jó, kellemes hangulat. Folyamatos innovációra törekvés.”

Iván-Turi Marianna

“A rendelő nagyon szép, igényes. A recepción kedves a fogadtatás, a fogászaton kiváló hozzáértő orvosok dolgoznak. Szívesen járok ide.”

Páldi Vencel

“Profi, kedves fogorvosok, akik mindent megtesznek a páciensekért. Készséges, türelmes a recepciós hölgy. Mindenkinek ajánlom!”

Éva

“Nagyon szeretek ide járni, mert mindig maximális a szakértelem és az odafigyelés.”

Korom László

“Dr. Gombos Ádám 30 másodperc alatt, teljesen fájdalommentesen távolította el a bölcsességfogamat. Azóta is hálával gondok vissza rá! Nagyon szeretek ide járni!” ?

Magyari Diána

“Nagyon színvonalas, modern rendelő. Mindenki nagyon kedves és segítőkész. Alapos kivizsgálás, fájdalommentes fogorvosi kezelések.” 

Falusi Krisztina

“Modern rendelő, kedves személyzet. Az orvosok szakszerűen kezelnek. A recepció kedves és mindig megpróbál megfelelő időpontot keresni.” 

Ervin

“Igazán nagyon meg vagyok elégedve a doktornő és az egész rendelő magas színvonalú munkájával és a körültekintő hozzáállásával.” 

Bor Imre

“Tetszik, hogy folyamatosan bővül, és fejlődik. Tetszik az is, hogy a körülményekhez képest tényleg a lehető legkevesebb fájdalommal jár a kezelés. A lányom például nem retteg a fogorvostól úgy, mint anno én.” 

Balázs

“Szakmai profizmus. Barátságos hangulat. Személyes figyelem. Precizitás. Szinte örömmel 🙂 járok a kezelésekre!” 

Dr. Büki György, gyermekneurológus

“Nyugodt, modern, kedves légkör, közvetlen dolgozókkal. Az eszközök modernek, fájdalommentesek.” 

Lőrincz Boldizsár

“Szép környezetben, a belváros szívében mosolygós doktorbácsik és asszisztensnénik között lehet fájdalommentesen lehet csodaszép mosolyom.” 

Gréta (7)

“Tiszta, higiénikus, a munkatársak rutinosan végzik a munkájukat, figyelemmel vannak a rakcióimra.” 

Czirok Zoltán

“Bajban lennék, ha bezárnának! A rendelő a barátságos, otthonos légkör és a szakmai kompetencia frigyéből született!” 

Dr. Jokán András

“Remek! Gondos, odafigyelő és szakszerű kezelést kaptam.” 

Nagy Áron

“Nagyon elégedett vagyok, eddig minden beavatkozás fájdalommentesen történt. A rendelő felszereltsége, az orvosok szakértelme miatt szívesen járok ide.” 

Kata

“Türelmes és tapasztalt orvosok, illetve asszisztensek. Nyugodt légkör, és segítőkész recepció.” 

Anyan Wu Tony

“Eddig nagyon megvagyok elégedve a kapott kezelésekkel. A kezelőorvosom, Dr. Kelemen Xénia nagyon kedves, figyelmes és felkészült orvos. Nagyon meglepő volt az a figyelmesség, amit egy előre nem tudott foghúzás után tanúsított a fogászat, ugyanis felhívtak, hogy hogy vagyok? :)” 

Bertalan Anetta

“Mindig mosolyogva távozom.  G. Ádám megbízható, precíz, a legjobb fogorvos. Nálam a fogorvos bizalmi kérdés, nem válnék meg tőle!” 

Prisztóka Kitti

“Dr. Kovács Detre régi fogorvosom, nagyon szépen dolgozik. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.” 

Farkas Erika

“Kimagaslóan magas szakmai tapasztalat és megbízhatóság jellemezte a kezeléseimet, amelyek mindegyike fájdalommentes volt. Ezáltal is köszönöm Dr Kovács Detre munkáját.” 

BBalazs87

“Majoros Dr. munkájával nagyon elégedett vagyok, türelmes és közvetlen orvos és tökéletes munkát végez. A kezelés alatt kellemes zene szól, amely segített nekem a relaxálásban. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Köszönöm!” 

Henriett

“Kezelőorvosom Dr. Majoros Ádám. Rendkívül szimpatikus, figyelmes, minden kezelési mozzanatról tájékoztat. A kezelések teljesen fájdalommentesek voltak. A kezelésre jellemző az alaposság, profizmus. Az asszisztensnő is rendkívül figyelmes volt.” 

Kudlik Vilmos

“Lelkiismeretes, professzionális kezelés. Kiváló műszerezettség. Kedves, barátságos légkör. Más családtagom és ismerősöm is ide jár.” 

Gy.T.

“Fájdalommentes kezelésben volt részem, figyelmesek, kedvesek, külön köszönet Kovács Detre doktor úrnak a fájdalommentes gyökérkezelésért, és Jennifernek az alapos fogkőleszedésért.” 

Klári

“Dr. Kovács Detre kezelte egy menthetetlennek látszó hátsó fogamat, melynek a gyökerét kellett betömni. Nagyon köszönöm neki, hogy nagy hozzáértéssel, türelemmel és fájdalom mentesen gyógyított meg a korszerű mikroszkópos eszközökkel.” 

Éva

“Szép, tiszta rendezett és jól felszerelt rendelő, segítőkész, kedves dolgozókkal. A fogorvosommal és a szájsebésszel is elégedett voltam.” 

Gyuri

“Több hónapja járok ide, teljes töméscsere miatt és abszolút megvagyok elégedve. Az orvosom rendkívül alapos, figyelmes és sikerült elfelejtetni a korábbi rossz tapasztalataimat, más fogorvosokkal kapcsolatban.” 

Német-Mikes Andrea

“Dr. Majoros nagyon alapos, precíz orvos. Nyugodt, modern környezet. Nehezen váltottam orvost, de nem bántam meg.” 

Sz. Erika

“Tiszta és kellemes megjelenésű. A dolgozók mosolygósak és illedelmesek. Mindenki professzionális. Dr. Majoros talán a legjobb fogorvos, akit ismerek.” 

Pogrányi András

“Kiváló szakemberek legmodernebb eszközökkel és lelkiismerettel megtettek mindent, hogy a fogaim rendben legyenek. Rendszeresen hívnak felülvizsgálatra és a véleményem a több évvel ezelőtti nagy kezelés óta sem változott. Köszönöm!” 

Móni

“Megfordultam már fogászaton, de ez az első, ahova nem nyugtalanul jövök, hanem mint egy kellemes délutáni programra 🙂
És ez tényleg nem túlzás. Majoros Ádám doktor úr profizmusa és közvetlen, baráti stílusa megkönnyíti a nehezebb beavatkozásokat
is. A csapat többi tagja is nagyon kedves, profi! Örülök, hogy megtaláltalak Titeket :)” 

Kiss Judit

“Csak pozitív véleményem van a rendelőről. Kedves, figyelmes dolgozók, Kovács Detre doktor pedig a legtapasztaltabb és legempatikusabb orvos, akivel találkoztam.” 

Zeng Krisztina

“Megnyugtató hangulat, profi ellátás és berendezések, megújult környezetben. Nincs vagy minimális várakozási idő. Ide félelem és aggódás nélkül jön az ember.” 

Leinemann Zsolt

“Szuper!” 

Karai Zsuzsa

“Modern, minden igényt kielégítő rendelő jól felkészült orvosok kedves szakasszisztensek. A beteg az első, mindenben az érdekében járnak el.” 

Gyula

“Nagyon Profi csapatra találtam a Gombosdent keretein belül. Rettenetesen féltem korábban a fogorvosoktól, de ide kifejezettem örömmel térek be. Ajánlom mindenkinek bizalommal.” 

Kovács Viktória

“Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, minden ismerősömnek bátran ajánlom. Több mint 10 éve egy beszélgetésben hallottam, dr. Gombos Ádámról, hogy Ő minden fogat megment. Elkértem a számát, elmentem hozzá, megmentette a fogam, azóta csak hozzá járok!” 

Nyul Attila

“Az egyik legjobb hely Budapesten!
Teljesen fájdalommentes kezelések. Profi orvosok, igaz nem olcsó, de ilyen minőségért megéri!” 

O. Miklós

“Csak szuperlatívuszokban tudok beszélni. Fantasztikus csapat, olyan technológia, ami menthetetlennek kinéző fogakat rak rendbe. Mindenkinek csak ajánlani tudom.” 

Procházka Katalin

“Nehezen szántam rá magam, hogy megcsináltassam a fogaimat, sok rossz tapasztalat után. Nagy szerencsém volt, hogy rátaláltam a Gombosdentre. Nagy körültekintéssel, alaposan, fájdalommentesen újulnak meg a fogaim, szépek és a sajátjaim. Nem gondoltam, hogy az eredeti rossz állapotból egy ilyen ragyogó szép fogsort lehet csinálni >> AJÁNLOM” 

Küsz Judit

“Majoros doktor úr nagyon precíz, kedves, mindent pontosan elmagyaráz, így nem marad nyitott kérdés. Türelmesen, nagy odafigyeléssel dolgozik.” 

Kormos Gabriella

“Meg vagyok elégedve a fogorvosommal, kiváló szakértelemmel rendelkezik és a speciális eszközöknek köszönhetően fájdalommentes, hatékony ellátást kaptam. Köszönöm Dr. Kovács Detre” 

Pataj Eszter

“Az ellátás precíz és megbízható, a problémás eseteket is kifogástalanul meg tudják oldani. Az orvosok, asszisztensek és a recepciósok is kedvesek, segítőkészek.” 

K.V.

“Nagyon szeretek ide járni! Több orvosnál is voltam már és mindenki nagyon profi és kedves. Soha nem volt semmilyen kellemetlen tapasztalatom. Csak ajánlani tudom a Gombosdentet!” 

Lola

“Maximálisan elégedett vagyok. Precíz és segítőkész ügyintézés. Gondos és alapos kezelés, ami ráadásul meglepően fájdalommentes, 8 éve voltam máshol magánrendelésen és ahhoz képest sokkal modernebb felszerelésben és anyaghasználatban is.” 

Süle Gábor

“Mindig hatalmas kedvességgel és figyelemmel fordulnak itt felém. Szakértelmükkel és precizitásukkal nagyon elégedett vagyok.” Ágota Fazekas

“Magas szintű kedvesség, segítőkészség és professzionális ellátás! Mintha wellnessen lennél. Jókedv és kacagás! Barátságos légkör.” 

Blázy Ernő

“Professzionális. Csak szuperlatívuszokban említhető mindaz, ami itt történik. Fantasztikus műszerek, profi szakemberek, akik valóbab megbízható orvosok, asszisztensek és dentálhigiénikusok. Kedves, meleg és bátorító fogadtatás a recepción – ez mind a Gombosdent.” 

Blázy-Horváth Katalin Edit

“Nekem minden szempontból megfelel, nagyon jól képzett orvosokból áll és nagyon kedvesek. Fájdalommentes kezelések stb.” 

Virág Gabriella

” Szeretek ide járni. Az itt dolgozók kedvessége, empátiája, Gombos doktor úr hozzáértése és a fogaimon végzett “életmentő” munkája mind hozzájárulnak ahhoz, hogy szívesen járok vissza és biztonságban érzem itt magam.
Doktor úr olyan fogaimat mentette meg, amiket két másik fogorvos korábban ki akart volna húzni. emiatt több ismerősömnek is ajánlottam már a rendelőt, és fogom ajánlani a jövőben is.” 

Brand Ildikó

” Félelem volt bennem, mint sokszor a fogorvosi kezelés előtt, máskor is. Viszont maximálisan elégedett voltam a fogorvosokkal és semmilyen kezelés nem járt fájdalommal. ” 

Budai Eszter

” Maximálisan elégedett vagyok az ellátással. Mindenki nagyon kedves, minden lépést elmagyaráztak a kezelés során. Olyan eszközöket alkalmaztak, melyeket máshol még nem láttam, hogy használtak volna, ezzel is magasabb szintre emelve az ellátást. Hálás vagyok, hogy megmentették a fogam, amit máshol már kihúztak volna. ” 

Zsike

” A Gombosdent rendelőben végezték el két fogam gyökérkezelését. Kovács Detre doktor úr nagy hozzáértéssel és nyugalmat árasztva végezte el teljesen fájdalommentesen. Köszönöm.” 

Taligás Ferenc

” Évek óta járok a Gombosdent Fogászati Rendelőbe. Professzionális, ugyanakkor kedves, emberséges fogadtatásban volt mindig részem. A sokrétű szakellátás következtében eddig minden panaszomra kiváló szakmai ellátást kaptam, ugyanakkor kisgyermekes anyukaként a gyermekeimet is bizalommal hozhattam a gyermekfogászati rendelésre.” 

Horváth Andrea

„Az orvos, Dr. Kovács Detre, gyors és pontos kézzel dolgozott. Ahhoz képest, hogy egy fogorvosi székben ültem, nyugodt voltam és tudtam relaxálni.” 

Szloboda Bence

„Kedvesség. Figyelmesség. Profizmus. Állandó fejlődés és megújulás. Az egész család ide jár. Azt gondolom, ez magáért beszél.” 

Szobrász Judit

„Gondos ellátás, felkészült munkatársak, profi ellátás.” 

Sz. Anett

„Kedves, segítőkész személyzet, professzionális szakorvosok.” 

H. Júlia

„Tiszta, pontos munkavégzés. Ádám túl jó, túl híres, ezért sokat kell rá várni. A recepció mindig kedves, segítőkész.” 

Czakó Viktória

„Egész családunk Gombos doktorhoz jár néhány éve. A legjobb választás volt, mert szakmailag és emberileg is kiváló. Korábban évekig nem mertem fogorvoshoz menni az elszenvedett traumák miatt. A legproblémásabb eseteket is teljesen fájdalommentesen oldotta meg. Minden kedvesen, türelmesen elmagyaráz. Gombos dr-nál a rendelő sem az a lélektelen hely, meleg színei megnyugtatóak barátságosak.” 

László

„Mindig alapos és pontos munkát végeznek, mindezt nagyon barátságos környezetben. Mindenkinek jó szívvel ajánlom.” 

Bajzáth Gábor

„A legprecízebb orvosok és asszisztensek dolgoznak itt. Az éppen aktuális problémát profi módon és legrövidebb időn belül igyekeznek megoldani. A szféra barátságos, már-már családias. Mérhetetlenül hálás vagyok, hosszú évek óta van egy praxis, ahova “hazajárhatok”.” 

Rassiga Nikolett

„Teljesen korrekt orvosi ellátás, a legmodernebb eszközökkel!”  

Ötvös Móni

„Olyan, mint egy 5 csillagos szálloda, a személyzet, ami alatt az orvosokat értem, nagyon felkészültek, udvariasak, munkájukat nagy precizitással végzik. Köszönet érte.”  

M. Boross-Tóby Magdaléna

„Szeglet Jennifernél voltam először fogsor tisztításon, majd belevágtam a fogfehérítő kezelés sorozatába. Jennifer hófehér mosolya volt a számomra a leginspirálóbb. Mindenkinek ajánlom, mert Jennifer lelkiismeretes, precíz és nagyon kedves. Ahogyan hozzám – mint pácienshez viszonyult – minden félelmemet elűzte. Egész idő alatt odafigyelt rám és ez megnyugtató volt. Munkájának eredményeképpen gyönyörű fehér fosorom lett – olyan szép, amilyenről álmodni sem mertem volna. Köszönöm neki a munkáját. :-)”  

Petróczki Zoltán

„Nagyon szépen köszönöm a fájdalommentes gyökérkezelést! 🙂 
Ha valaki, akkor én nagyon féltem a beavatkozástól ennek ellenére számomra is nagyon meglepő volt, hogy mosolyogva távoztam a rendelőből és arra gondoltam, hogy de jó lesz visszatérni, hogy befejezzék a kezelést. Biztos, hogy én is ajánlani fogom mindenkinek, mert ár-érték arányban is megfelelő. 
Én három különböző fogorvossal konzultáltam mielőtt ide ellátogattam és egyik helyen sem kaptam olyan széles körű tájékoztatást, mint itt és egyik helyen sem ajánlottak semmit a fogam megmentéséért, mindenhol csak eltávolítani akarták. 
Köszönöm szépen még egyszer, hogy reményt adtak arra, hogy valóban vannak még kiváló szakorvosok Magyarországon.”  

Bota Krisztina

„ A legjobb fogászat, segítőkészek, fiatalos dinamikus csapat. Nálam ők a nyerők.”  

Mari Mária (Facebook)

„ Nagyon kedves és megnyugtató a fogadtatás, teljesen fàjdalommentes a kezelés, nem túlzó áron. Szívesen ajànlom mindenkinek!!”  

Nyerges Juli

„The best dentist I have ever had in Budapest. Really Professional Dentist , working with the most advanced equipment and material. precise and esthetic results. A real dental artist. Highly recommended.”  

Itay Fruchter

„ Szép környezet, kedves és jófej doki, tündéri asszisztensek. Náluk mindig a legjobb kezekben van az ember!”  

Kézdi Veronika

„ Legeslegjobb hely, gyereknek is és felnőttnek is – köszi, hogy vagytok  “

Tóth Bálint Attiláné

„ Maximàlis szakèrtelem, szèp környezet, szuper kedves fogorvosok ès asszisztensek! ”  

Rétfalvi Szilvia

„ Nagyon kedves, segítőkész, felkészült szakemberek! Barátságos környezet, modern technika, nagyon emberi hozzáállás! Mindenkinek ajánlom! Majoros doktor úrnak külön köszönet mindenért! ”  

Urbánné Tóth Szilvia

„ Ádám  Fantasztikus  1 dolog ami sajnálatos (én szempontom) vagy épp tök jó (doki szempont) …..olyan nehéz időpontot szerezni… de nem mennék már máshová!!!!  ”  

Kaszáné Szénási Szabina Szasza

„ Örülök, hogy én vagyok az első – mosoly – a könyvben. A doktor úr szuper! Száz százalékig megbízható, pontos, lelkiismeretes! Újra van fogam és kiválóan működik. Köszönöm! ” 

B. M. Judit

„ A rendelőjükben eddig 3 orvosnál jártam, Gombos, Majoros és Langmár doktor uraknál. Voltam Önöknél terhesgondozás keretén belül, ezen kívül fogtömés és gyökérkezelés miatt is, fájdalmat soha nem éreztem a kezelések alatt, a végeredménnyel pedig mindig maximálisan elégedett voltam. Csak a legjobbakat tudom elmondani, mind emberileg mind szakmailag kiemelkedőek, pontosak, precízek, türelmesek, kedvesek. Szeretném még ezen kívül külön kiemelni az asszisztenseket, akik szintén példás munkát végeznek. Ahogy eddig is tettem, a jövőben is jó szívvel fogom ismerőseimnek ajánlani Önöket. Nagyszerű a csapat, csak így tovább Gombosdent! 🙂 ” 

B. Petra

„ Az ember alig találkozik manapság profi és megbízható szolgáltatókkal, akiknek a legnagyobb megelégedéssel szolgál a munkájuk. A Gombosdent ilyen, s bárcsak ilyenek lennének mások is. ” 

D. H. Gábor

‘A legjobb fogászati rendelő. Nagyon segítőkészek, kedvesek és elsősorban precízek. Nincs titok és fájdalom. Kiemelném Dr. Majoros Ádám doktor urat aki a szakma csúcsán van. Figyelmes és jó humorral rendelkezik ami nagyon pozitív hatást gyakorol a páciensekre. Mindenkinek csak ajánlani tudom. Köszönet Évának és minden kedves asszisztensnek! Köszönök mindent!’

Orbánné Kiss Henriette (Facebook)

” Maximális szakértelem, maximális kedvesség. Mindenkinek ajánlom, aki megbízható szakembert keres 🙂 ” 

Sz. Zsófi

” Konkrétan az életem megváltozott mióta itt voltam. Én olyan parás voltam, hogy sehova se mentem el soha. De mióta ide járok, alig várom az újabb és újabb alkalmakat. Majoros doktor úr a szakma csúcsa 🙂 bátran ajánlom mindenkinek. ” 

G. Norbert

Ön is szeretné elmondani véleményét?

Az alábbi űrlapon küldje el nekünk: