A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Vélemények

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Vélemények:

“Nagyon barátságosak, kedvesek az orvosok, asszisztensek és a recepciós is. A kezelések teljesen fájdalommentesek. Mindig minden beavatkozást átbeszélnek velem mielőtt elkezdték. Bármi kérdésem, kérésem volt türelemmel segítettek. Mindenkinek csak ajánlani tudom a rendelőt! Nekik köszönhetően már nem félek a fogászati beavatkozásoktól. Köszönöm már most a kitartó, precíz munkájukat felém.?

Horváth Mónika

“Mindenkinek szívből ajánlom!?

Gábeliné Török Brigitta

“Szeretek ide járni! Mindig mosolyogva, nagyon kedvesen fogadnak a recepción. Az ott dolgozó emberek mind nagyon kedvesek. Dr. Gombocz Péterhez járok, aki nagyon felkészült és mindig nagyon precíz! Semmi rossz tapasztalatom nem volt, csak ajánlani tudom a helyet!”

Jurecska Mátyás

“Teljesen elégedett voltam. Kedves, figyelmes emberekkel találkoztam itt. Dr. Gólics Tamás kezelt, aki részletesen informált mindenről. Magabiztosan, fájdalomtól, kellemetlenségektől mentesen végezte el a mikroszkópos gyökérkezelést.”

Hámori Kornél

“A recepciós hölgy nagyon kedves volt, mert másnap reggelre adott időpontot. Nagy fájdalmaim voltak és a legjobb döntés volt, hogy a Gombosdent-et választottam. A személyzet nagyon kedves és odafigyelő, a Doktor úr figyelmes, kedves és profi. A kezelés fájdalommentes volt. Köszönöm, hogy számíthattam Önökre.”

Hellenbarth Róbert

“Kislányomnak az egyik mozgó tejfogával küzdöttünk már néhány napja. Nem evett, ivott rendesen. Nem hagyta, hogy kihúzzuk neki. Egy kicsit “nagyon” nehezen indult a dolog miután beült a székbe, mert nem merte kinyitni a száját egy korábbi, másik helyen adódó kellemetlenség miatt. Itt viszont olyan odafigyelést és türelmet mutattak irányába, mint még sehol. A recepciós hölgynek is nagy köszönet a rendkívüli barátságos fogadtatásért, kedvességéért. Vidáman, teljes elégedettséggel jöttünk el. Köszönjük mégegyszer Mindenkinek!

Polyák Zoltán Gábor

“Amire én számítottam, mikor megtudtam, hogy ki kell húzni a fogam: Kötelezően előírt rideg adatkérés, a húzás fájni fog, az orvos egy darab tárgynak fog tekinteni a sok közül, megkínoz rezzenéstelen arccal, stb. Ehelyett tündéri recepciósok, mosoly, kedvesség. Dr. Tari Dániel végezte el a fogeltávolítást, abszolút fájdalommentesen, folyamatosan kérdezve, nem fáj-e (nem fájt), beszélt velem, nyugtatgatott és egyszer csak szólt, hogy készen vagyunk. Ha ezt egy szóval kellene leírnom, azt írnám: vérprofi. Az egész az volt az elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket!”

Varga Zoltán

“Csak megerősíteni tudom, itt nem foghúzás, hanem fogeltávolítás történik. Nagy különbség. Az orvosok hozzáállása, alázata a páciensek felé példa értékű. ❤️

Huszár Mónika Margit

 

“Jobban szeretek ide járni mint moziba! Csupa kedvesség és figyelem és persze profizmus, amiben itt részem van. Biztonságban érzem magam a kezeitek között, köszönök mindent és folytatjuk!”

Ambrus Éva

“Professzionális kezelésben részesültem. A rendelő egész személyzete igazán kedvesen fogadott és az egész beavatkozás során valódi törődést tapasztaltam. Maximálisan elégedett vagyok.”

Fejes János

“Nagyon kellemes hely, tapasztalt orvosok, kedves személyzet, teljesen fájdalommentes. Én minden félelmet elfelejtettem, csak ajánlani tudom!!!”

Krila Péter

“Elégedett vagyok. Segítőkész hozzáállás, nagy szaktudás.”

Sztrehova M.

“Kivételesen bőkezű informálás, dokumentáció és lenyűgöző technikai felszereltség. Látszik a szakma szeretetet és magasfokú, profi alkalmazása.”

Révész András

“Az egyik legjobb döntésem volt, hogy Önöket választottam. Mindent nagyon köszönök!”

Bogyor Szabolcs

“Nagyon gyorsan, már másnapra kaptam időpontot. Minenki nagyon kedves volt, kellemes a környezet, a doktor úr folyamatosan tájékoztatott kezelés közben is. Alapos és profi ellátást kaptam, teljesen fájdalommentesen. Köszönöm!”

J.P. Éva

“42 éves vagyok, de én még ilyen alázattal, tisztelettel, türelemmel és szakmai profizmussal soha nem találkoztam életem során semmilyen orvosi beavatkozás során! Nagyon köszönöm Gombocz doktor úrnak, az asszisztensének, a recepciósnak, hogy ezt megtapasztalhattam! Nagyon köszönök mindent!”

Kákonyi Emese

“Megnyugtató profizmus és magabiztosság :)”

Nádas Péter

“Szép, tiszta helyiség, pontos, precíz munka. Segítőkész munkatársak és a doktor Úr is kedves, figyelmes. Hálásan köszönöm a segítséget!”

Vadász Szilvia

“Szakszerű, korrekt ellátás. Rendes tájékoztatás. Köszönöm!”

Cs-Nagy Éva

“Nagyon elégedettek voltunk, köszönjük. Ajánlani fogjuk Önöket.”

Nagy Petra

“Nagyon elégedett vagyok. Hirtelen kellett fogorvoshoz mennem, és rendkívül precíz munkával találkoztam. Dr. Gombocz Péter doktor urat szívből ajánlom!”

Soós Krisztina

“Profi munka, kellemes környezet”

Péter

“Nagyon kedves, precíz dolgozók, tiszta, igényes légkör. Fájdalommentes és pontos kezelés.”

Lintner-Veres Adrienn

“Gyors, kedves ügyintézés, profi ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás. Csillagos ötös.”

Barna-Lázár Zoltán

“Nagyon pozitív tapasztalat volt, egyáltalán nem fájt, csak egy kis szúrást éreztem az első érzéstelenítéskor, de az sem volt kellemetlen. Teljes megelégedéssel távoztam.”

Simon Bernadett

“Korrekt tájékoztatás, fájdalommentes kezelés”

Igor Romanov

Az orvos nagyon kedves volt, mindent előre elmondott, többször kérdezte a kezelés alatt, minden rendben volt-e, érzek-e fájdalmat.”

Timi

“Nagyon féltem, de itt nem kell!Mindenki kedves, megnyugtatnak és együttérzők! Nagyon köszönöm!!!”

Szabadosné Csorba Krisztina

“Korrekt kezelés, modern technológia. Minden kérdésemre kimerítő választ kaptam.”

László

“Nagyon szerencsésnek érzem magam, mióta megismertem a Gombos doktor urat. Végtelenül kedves és a legjobb tapasztalattal bír, és a legkorszerűbb eszközökkel, anyagokkal dolgozik. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek.”

Molnár Anikó

“Kedvesek, precízek és pontosak. Mindig nyugodtan bízom magam a szakértelmükre.”

Judit

“Minőségi, precíz, gyors.”

Kovács Attila

“Olyan fájdalommentes volt a bölcsesség fog húzás, hogy közben simán dolgozhattam is volna a laptomomon:) Teljeskörű tájékoztatást kaptam mindenről előtte, utána is, sőt, még közben is mondta a doktor úr hogy mi fog következni.”

Költő Balázs (Google értékelés)

“Itt vannak a legjobb szakemberek, akik a legprofibb eszközökkel dolgoznak; megoldják azt is, amit máshol nem tudtak, emellett végtelenül kedves, türelmes mindenki, kivétel nélkül.”

H. Eszter (Google értékelés)

“Szuper minden egyes kezelésem!!”

Edith Kitty (Google értékelés)

“Profi csapat. Fogkőleszedésen és fogtömésen voltam náluk. Segítőkészek voltak az eljárások alatt. Többször voltam már ott és nem okoztak egyszer sem csalódást! Köszönöm!”

Csongor (Google értékelés)

“Egyik fogam gyökere begyulladt. A problémával több szájsebésznél is jártam, de mindegyik azt mondta, hogy ferde a gyökere, nem tudták gyökérkezelni. Ki akarták húzni. Eljutottam a Gombosdenthez, ahol Dr. Vincze Szilvia doktornő sikeresen elvégezte a gyökérkezelést, ezzel megmentve a fogamat. A kezelés után a saját fogam maradt meg, és az ára lényegesen olcsóbb volt, mintha ki lett volna húzva a fogam, és pótolva lett volna. A véleményem írását nem kapkodtam el, mert a gyökérkezelés nem mindig sikeres, pláne a sokak által nem vállalt, de valaki mégis megcsinálja esetében. A gyökérkezelés gyógyulási ideje tudtommal 6 hónapon túli is lehet. Nekem közel fél éve végezte el Dr. Vincze Szilvia doktornő a kezeléseket, azóta nem volt semmilyen problémám. Ajánlani tudom a Gombosdent fogászatot.”

Elektro Mr. (Google értékelés)

“Profi rendelő, profi kollégákkal:)”

Kiss Péter

“Első élményem az volt, hogy mosolyogva fogadnak. Egy egész összeszokott profi csapat fáradozik azon, hogy a számomra legjobb megoldást megkeressék, hogy én is újra felszabadultan mosolyoghassak. De ami talán még ennél is fontosabb, újra bele tudok harapni egy almába, sárgarépába, pirítósba, el tudok rágcsálni egy dióbelet. Visszakaptam a ropogtatás élményét. Ez mindent visz.

Salamon Katalin

“Profik. Az időpontfoglalás rugalmas, mindenki segítőkész. Mindent elmondanak előtte, közben, utána. Ami nekünk kellett (bölcsességfog eltávolítás, gyökérkezelés, parodontológiai kezelés, fogkő leszedés, röntgen) minden helyben van náluk. Ezúton is köszönjük az eddigieket!

Papp Norbert

“Tiszta, jól megközelíthető hely, gyors profi szolgáltatások kedves emberek által.

Boloni Ferenc

“Nagyon jól felszerelt, igényes rendelő, kedves doktorokkal és kollégáikkal. Rugalmasak, segítőkészek, csak ajánlani tudom.”

Konkoly Balázs

“Erősen ajánlott! Az árért abszolút megéri. Ha bármilyen félelmed van a fogászati ​​fenyegetéstől, elfelejtheted. Jól felszerelt rendelő, kedves személyzet.”

Deák Tamás

“Nagyon kedvesek, türelmesek, és segítőkészek.”

Szalontai Csenge

“Nagyon részletesen, minden kérdésre választ kapva zajlott a kezelés sorozat korrekt előzetes árajánlat után. Nagyon jól esett az egyes kezelések utáni nyomon követés. A végeredmény hibátlan! Köszönöm szépen!”

Stiller Kata

“Több éve járok Gombos Denthez, fogpotlassal kezdtem, azota minden fogaszati panaszommal hozzajuk fordulok. A recepciosok rendkivul segitokeszek, az aszisztensek es az orvosi garda rendkivul empatikus es professzionalis. Kulon ki szeretnem emelni Tari doktor urat, aki mindig komplikacio nelkul szabaditott meg a bolcsessegfogaimtol, semmi fogmeder gyulladas, de ket nap utan mar nem is ereztem a mutet helyet. A felesegemet is sikerult meggyoznom, hogy ide jarjon, es nem banta meg. Mindenkinek csak ajanlani tudom a fogaszatot!”

Béres Gergely

“Nagyon kedves és pontos minden olyan szolgáltatás amelyet választottam ?
Csak ajánlani tudom mindenkinek!”

Kristó Szilárd

“Még nem voltam olyan fogászaton, ahol ilyen kedves lett volna a recepciós. 🙂 Fogkő leszedésen voltam, nagyon kedvesen bántak velem, mindent türelmesen elmagyaráztak. Máskor is ide fogok jönni. Nagyon ajánlom a helyet.”

Molnár Anna

“Dr. Gombocz Péter Úr részére

Tisztelt Doktor Úr és kedves asszisztens Hölgyek! A mellékelt fotón látható gondtalan és fájdalommentes örömöt szeretnénk megköszönni Önöknek! Köszönöm a doktor úr gyors és soron kívüli munkáját és segítségét,hogy mindent megtett azért, hogy ez az utazás fogfájás nélkül megvalósulhasson. Üdvözletünket küldjük Gibraltárról és szép hétvégét kívánunk a rendelő minden munkatársának!”

Jávorszky Kisztina és Jancsó Gergő

“Elképesztő jó hangulat, magas szakértelem, szuper doktorok, asszisztensek!!!”

Horváth Kitty

“Nagyon sajnálom, hogy akkor még nem működött a Gombosdent fogászat mikor nekem kellett volna igénybe venni! Egy ilyen gyönyörű rendelőbe öröm belépni! A kedves fogadtatás pedig felér egy fájdalomcsillapítással is! Nincs idegesség, nincs stressz! Csak ajánlani lehet az igénybevételüket! “

Györgyné Erzsébet

“Igényes, jól felszerelt rendelő alaposan felkészült csapattal, akik nem utolsó sorban nagyon kedvesek. Dr. Tari Dánielnek külön köszönet, hogy foghúzás közben “elviselt”! 🙂 Ami nem is volt olyan rettenetes, mint amire számítottam és korábban máshol tapasztaltam. Sőt, pozitív (!) élménnyel távoztam a foghúzás után. Még egyszer köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom a rendelőt!”

Boros Veronika

“Nagyon precíz és maximális odafigyelés nagyon szuper Fogászat! ?”

Balogh Hajnalka

“Tisztelt Gombos Dent!
Engedjék meg, hogy megköszönjem a munkájukat! Évek óta járok Önökhöz és mindig elégedetten távoztam.
Legutóbb Dr. Kovács Dóra kezelte a fogamat egy nagyobb beavatkozás során, ami nagyon jól sikerült! Kitűnő szakember!
Szép rendelő, kedves személyzet.
Csak ajánlani tudom Önöket!”

Soltész Bence

“12 éve járok kezelésre a Gombosdenthez. Mindig alapos,precíz, kíméletes ellátást kapok.
Betegközpontú felfogásuk, figyelmességük, az időpontok betartása biztonságot ad számomra.

Gesztelyi-Nagy György

“1 éve járok hozzájuk és a megoldhatatlan problémáimat amit egy másik fogorvosi rendelőben elrontottak is nagyon kedvesen, készségesen, profin oldanak meg minden akadályt:)

Ambrus Tímea

“Nagyon kedves és segítőkész csapat. A kezelések precízek és fájdalommentesek, jó szívvel ajánlom őket.

Horváth Vivien

“Életem egyik legjobb élménye volt a Gombosdent Rendelő fogorvosi kezelése. Tekintettel voltak rám minden téren, komfortosan éreztem magam az egész kezelés alatt.
Én már rendszeresen hozzájuk járok,bármilyen fogászati panaszom van, vagy családtagjaimnak. Mindig jószívvel ajánlom a
Barátaimnak is. Szakmailag kiváló csapat a Gombosdent, és rendkívül kedvesek az asszisztáló kollégák is!

Egyházi Viola

“Eddigi tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy a legjobb kezekben voltam!
Kedvesség, türelem, precizitás és magas szakértelem jellemzi az orvosokat és asszisztenseket.
A hely makulátlan, profin felszerelt, mindez megnyugtató és barátságos környezetben.

Endrekovics Bettina

“Profi és kedves csapat, megnyugtató környezet… Fogorvoshoz csak ide!

György Éva

“Pontosak, precízek, megbízhatóak és kedvesek! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, tökéletes választás volt számomra a Gombosdent ??

Mechler Mónika

“Profi csapat, szakértelemmel végzett, gondos kezelések. Korrekt, előre egyeztetett árak. Maximális gondoskodás a páciensek irányába. Fogorvostól rettegőknek is ajánlott!

Horváth Réka

“2010-óta járok a Gombosdent fogorvosi rendelőbe. Gombos doktor úr akkor egy gyerekkori balesetben megsérült fogamat mentette meg, mely azóta is problémamentes. Mindig őket ajánlom az ismerőseimnek.

Nagy Friderika

“Nagyon profi csapat, ők hozzak rendbe azt, amit masok elrontottak! Vegig nagyon jo kezekben voltam, csak ajanlani tudom mindenkinek!

Szitai Ádám

“Szuper hely, ajánlom! ??

Ács Viktor Gergely

“Nemrég jártam náluk. Segítőkészek és profik. Gyökérkezelésem volt 100% fájdalom nélkül.
?????

Miklós Tamás

“Kedves recepciós hölgy, aki akkor is talál időpontot ha nincs:)
Első alkalommal pár órán belül már fogadtak is, nagyon segítőkészek, kedvesek! Nagyon profik, érthetően, türelmesen elmagyarázzák hogy pontosan mi fog történni.
Aki eddig esetleg félt a fogorvosoktól, bátran merem ajánlani a helyet!

Serényi Hajnalka

“Elképesztôen profi szolgáltatás! ??

Koller-Rétfalvi Szilvia

“Sehol máshol nem találsz olyan kompetens fogszakorvosokat, mint itt. Precízek, maximalisták és szeretik a munkájukat. Bárcsak már sokkal-sokkal hamarabb rátaláltam volna erre a fogászatra!

Dörök Vanda

“Gyönyörű, igényes rendelő, szuper fogorvosok, teljes bizalom részemről, amit még nem tapasztaltam máshol. Csak ajánlani tudom őket!

Horváth-Rétfalvi Rita

“Az egyik legprofibb fogászat, csak ajánlani tudom. Magasfokú szakértelem párosul a közvetlenséggel, ami elfeledteti az emberrel hogy fogorvosnál van.

Dr. Szalontai Éva

“10 éve ragaszkodom Gombosdenthez, főleg Gombos Ádámhoz. Profi munkát végez. Mindig örömmel fogadnak, nagyon támogató és segítőkész az egész csapat. Csak ajánlani tudom!!”

Prisztóka Kitti

“Dr. Gombos Ádám szakértelme és a páciensekhez való hozzáállása egészen rendkívüli, emiatt régóta ragaszkodom ehhez a rendelőhöz. Olyan problémákat oldott meg, amivel máshol nem tudtak megbírkózni. Azóta több családtagom is idejár (köztük olyanok is, akik szintén hosszú fogászati kálvária után kaptak itt megoldást a problémájukra). Tény, hogy nem a legolcsóbb fogászat, de a szakértelem és a szolgáltatások magas szintűek. Számlát mindig kaptam.”

Domonkos Tímea

“Tisztelt Gombosdent Bt!

Tisztelt Gombos Ádám doktor Úr!

Ismételten és sokadszorra is szeretném kifejezni hálámat,köszönetemet és elismerésemet Önnek és valamennyi munkatársának azért a különös empátiával,magas szakmaisággal,rendkívüli igényességgel és türelemmel végzett munkájukért, amellyel minden esetben sikeresen szabadítottak meg engem és bizonyára még számtalan embertársamat a sokszor kínzóan fájdalmas fogbetegségektől.
Külön köszönet azért, ahogy a jelenlegi súlyos járványveszély közepette is változatlan odaadással és kockázat vállalással állnak a lehető legrövidebb időn belül az Önökhöz segítségért forduló embertársaik rendelkezésére.
Még nagyon sok sikert és jó egészséget kívánok áldozatos munkájukhoz.

Üdvözlettel Molnár Anikó”

Molnár Anikó

“Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Gombosdent profi csapatának. Családtagjaim már évek óta ide járnak!
Fogorvostól rettegő család voltunk!
Türelmükkel, gondoskodásukkal, megértésükkel és profizmusukkal elérték hogy leküzdjük félelmeinket!
A rendelő kimagasló csúcstechnikával felszerelt. Barátaimnak , ismerőseimnek csak Őket ajánlom.
Külön köszönetet Dr Gombos Ádámnak , Dr Kovács Dórának az asszisztens és a recepciós lányoknak!”

Zsólyomi Zsolt

“Professzionalizmus minden téren! Csak ajánlani tudom őket!”

Molnár Maya

“Mindennel maximálisan elégedetek voltunk. Precizitás, kedvesség jellemzi az ott dolgozókat. Jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek, aki fogászati ellátást igényel. Ezúton is köszönjük a munkájukat! Drapály Család”

Drapály János

“Profi fogászat, profi orvosokkal. Csak ajánlani tudom.”

Sasvári Gergely

“Én már több mint tíz éve járok hozzájuk, minden alkalommal ugyanolyan jó ellátást kapok. Szívesen ajánlom másoknak is a rendelőt.”

Marsenic Viktor

“Egy véletlen folytán találtam rá erre a helyre.
Akkor a doktornő szuper gyökérkezelést csinált, és még utána rendbetette a többi fogamat is.
Nagyon jó kis hely, hálás vagyok, hogy ide járhatok!”

Simon Balázs

“Szeretném megköszönni Gombocz Péter doktor úr munkáját, türelmét és azt a légkört, amiben lehettem a kezelések alatt!
Egyik front fogammal kerültem ide. A fogamat egy másik helyen már húzták volna, és csak az implantátum jöhetett számításba betört tűk és sikertelen gyökérkezelés miatt. Ebbe nem törődtem bele, így tovább kerestem a lehetőségeket. Az Interneten bukkantam rá Önökre. A doktor úr a 4 kezelés alatt befoltozott egy perforációt, eltávolította a tűket, és sikeresen gyökérkezelte a fogamat.

Nagyon hálásan gondolok Önökre, örülök, hogy Önöket választottam! :)”

M. Adrienn

 

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram