A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Vélemények a koronavírus alatti sürgősségi ellátásunkról:

"A recepciós hölgy nagyon kedves volt, mert másnap reggelre adott időpontot. Nagy fájdalmaim voltak és a legjobb döntés volt, hogy a Gombosdent-et választottam. A személyzet nagyon kedves és odafigyelő, a Doktor úr figyelmes, kedves és profi. A kezelés fájdalommentes volt. Köszönöm, hogy számíthattam Önökre."

Hellenbarth Róbert

"Amire én számítottam, mikor megtudtam, hogy ki kell húzni a fogam: Kötelezően előírt rideg adatkérés, a húzás fájni fog, az orvos egy darab tárgynak fog tekinteni a sok közül, megkínoz rezzenéstelen arccal, stb. Ehelyett tündéri recepciósok, mosoly, kedvesség. Dr. Tari Dániel végezte el a fogeltávolítást, abszolút fájdalommentesen, folyamatosan kérdezve, nem fáj-e (nem fájt), beszélt velem, nyugtatgatott és egyszer csak szólt, hogy készen vagyunk. Ha ezt egy szóval kellene leírnom, azt írnám: vérprofi. Az egész az volt az elejétől a végéig. Csak ajánlani tudom őket!"

Varga Zoltán

"Csak megerősíteni tudom, itt nem foghúzás, hanem fogeltávolítás történik. Nagy különbség. Az orvosok hozzáállása, alázata a páciensek felé példa értékű. ❤️"

Huszár Mónika Margit

"Hosszú életem során több fogászati kezeléssel kapcsolatos tapasztalatom van, ezért rettegtem a fogászat gondolatától is. Jó pár éve tudom már, hogy nem várhatok tovább, de a félelem erősebb volt nálam, és sajnos a várakozás közben az ínyem is megbetegedett. Közben a családom, gyerekeim, vejeim implantátumait, gyökérkezeléseit, kisebb nagyobb fogászati kezeléseit a Gombosdent tökéletesen megcsinálta, kontrollokra is visszajárnak. A biztatásukra merészkedtem és is oda júniusban. Az első kezelésem 4 órán át tartott. A félelemtől az első percekben gondolkodni sem tudtam, aztán Kovács Detre doktor úr hatása, szakértelme, nyugalma,ügyessége miatt elmúlt minden rossz érzésem. Az érzéstelenítő injekció előtt a szúrás helyét is elérzéstelenítette. Fájdalmat sosem okozott. Jól esett, hogy mindenre figyelt, kérdezett, sokkal többször használta a kérem-köszönöm szavakat, mint amihez szokva vagyunk. Közben a rettegett régi koronák leszedésekkor a kedvenc zenémet hallgattuk, tehát a fúrógép hangja sem volt elviselhetetlen. Mire végzett, az érzéstelenítés hatása megszűnt, szerintem ezt is kiszámolta. A kezelések közben lehetőségeket beszéltünk meg, kérdezés nélkül elmondta, hogy mit miért, és hogyan csinál. Ha szükség volt rá, fogadott úgy is, hogy talán túlórázott miattam. Többször, több órát ültem még a fogorvosi székben, olyan lazán és félelemmentesen, hogy magamon is csodálkozom.
Az asszisztensei mozdulataiból, tekintetéből - az arcukat maszk takarta,- sugárzott a kedves figyelmesség, szinte a gondolataimat is kitalálták.. Éva recepciósnak hálás vagyok a közvetlenségéért, kedvességéért. Sajnálom, hogy nem tudom külön-külön mindenkinek megköszönni a munkáját.
Bevallom, drága Detrének nevezem magamban a Doktor urat, és nem az ár miatt drága, hiszen máshol sem olcsóbbak ezek a kezelések. Talán nem kell magyaráznom, hogy miért.
Nagy szeretettel ajánlom mindenkinek a Gombosdent szuper csapatát.
"

Mikes Éva

"Jobban szeretek ide járni mint moziba! Csupa kedvesség és figyelem és persze profizmus, amiben itt részem van. Biztonságban érzem magam a kezeitek között, köszönök mindent és folytatjuk!"

Ambrus Éva

"Professzionális kezelésben részesültem. A rendelő egész személyzete igazán kedvesen fogadott és az egész beavatkozás során valódi törődést tapasztaltam. Maximálisan elégedett vagyok."

Fejes János

"Nagyon kellemes hely, tapasztalt orvosok, kedves személyzet, teljesen fájdalommentes. Én minden félelmet elfelejtettem, csak ajánlani tudom!!!"

Krila Péter

"Elégedett vagyok. Segítőkész hozzáállás, nagy szaktudás."

Sztrehova M.

"Új páciens vagyok a Gombosdentnél, nagyon örülök, hogy ezt a fogászatot választottam! Kelemen Xénia doktornő kedves, minden kérdésemre türelmesen válaszol és alapos, szakszerű ellátást kapok! A személyzet minden tagja kedves, így a félelem is jobban leküzdhető."

Hámori Lászlóné

"Kivételesen bőkezű informálás, dokumentáció és lenyűgöző technikai felszereltség. Látszik a szakma szeretetet és magasfokú, profi alkalmazása."

Révész András

"Az egyik legjobb döntésem volt, hogy Önöket választottam. Mindent nagyon köszönök!"

Bogyor Szabolcs

"Nagyon gyorsan, már másnapra kaptam időpontot. Minenki nagyon kedves volt, kellemes a környezet, a doktor úr folyamatosan tájékoztatott kezelés közben is. Alapos és profi ellátást kaptam, teljesen fájdalommentesen. Köszönöm!"

J.P. Éva

"Kovács Detre doktor úr kitűnő szakorvos, nagyon kedves és segítőkész. Minden elismerésem!!!"

Csóka Adrienn

"42 éves vagyok, de én még ilyen alázattal, tisztelettel, türelemmel és szakmai profizmussal soha nem találkoztam életem során semmilyen orvosi beavatkozás során! Nagyon köszönöm Gombocz doktor úrnak, az asszisztensének, a recepciósnak, hogy ezt megtapasztalhattam! Nagyon köszönök mindent!"

Kákonyi Emese

"Megnyugtató profizmus és magabiztosság :)"

Nádas Péter

"Szép, tiszta helyiség, pontos, precíz munka. Segítőkész munkatársak és a doktor Úr is kedves, figyelmes. Hálásan köszönöm a segítséget!"

Vadász Szilvia

"Szakszerű, korrekt ellátás. Rendes tájékoztatás. Köszönöm!"

Cs-Nagy Éva

"Nagyon elégedettek voltunk, köszönjük. Ajánlani fogjuk Önöket."

Nagy Petra

"Nagyon elégedett vagyok. Hirtelen kellett fogorvoshoz mennem, és rendkívül precíz munkával találkoztam. Dr. Gombocz Péter doktor urat szívből ajánlom!"

Soós Krisztina

"Profi munka, kellemes környezet"

Péter

"Nagyon kedves, precíz dolgozók, tiszta, igényes légkör. Fájdalommentes és pontos kezelés."

Lintner-Veres Adrienn

"Gyors, kedves ügyintézés, profi ellátás, mindenre kiterjedő tájékoztatás. Csillagos ötös."

Barna-Lázár Zoltán

"Nagyon pozitív tapasztalat volt, egyáltalán nem fájt, csak egy kis szúrást éreztem az első érzéstelenítéskor, de az sem volt kellemetlen. Teljes megelégedéssel távoztam."

Simon Bernadett

"Korrekt tájékoztatás, fájdalommentes kezelés"

Igor Romanov

Az orvos nagyon kedves volt, mindent előre elmondott, többször kérdezte a kezelés alatt, minden rendben volt-e, érzek-e fájdalmat."

Timi

"Nagyon féltem, de itt nem kell!Mindenki kedves, megnyugtatnak és együttérzők! Nagyon köszönöm!!!"

Szabadosné Csorba Krisztina

"Korrekt kezelés, modern technológia. Minden kérdésemre kimerítő választ kaptam."

László

"Nagyon szerencsésnek érzem magam, mióta megismertem a Gombos doktor urat. Végtelenül kedves és a legjobb tapasztalattal bír, és a legkorszerűbb eszközökkel, anyagokkal dolgozik. Tiszta szívvel ajánlom mindenkinek."

Molnár Anikó

"Kedvesek, precízek és pontosak. Mindig nyugodtan bízom magam a szakértelmükre."

Judit

"Minőségi, precíz, gyors."

Kovács Attila

Még több vélemény:

"Még nem voltam olyan fogászaton, ahol ilyen kedves lett volna a recepciós. 🙂 Fogkő leszedésen voltam, nagyon kedvesen bántak velem, mindent türelmesen elmagyaráztak. Máskor is ide fogok jönni. Nagyon ajánlom a helyet."

Molnár Anna

"Elképesztő jó hangulat, magas szakértelem, szuper doktorok, asszisztensek!!!"

Horváth Kitty

"Dr. Kovács Detre kiemelkedő személyiségét és munkáját ajánlom mindenkinek. Ha eddig félve ültek a fogorvosi székbe, azt az érzést Detrénél el is felejthetik. Az egész csapat szuper munkát végez, a rendelőben nyugalom és professzionalizmus uralkodik. Ajánlom mindenkinek."

Szokolszky Ágnes

"Nagyon sajnálom, hogy akkor még nem működött a Gombosdent fogászat mikor nekem kellett volna igénybe venni! Egy ilyen gyönyörű rendelőbe öröm belépni! A kedves fogadtatás pedig felér egy fájdalomcsillapítással is! Nincs idegesség, nincs stressz! Csak ajánlani lehet az igénybevételüket! "

Györgyné Erzsébet

"Nálam jobban aztán senki sem fél a fogorvostól 🙂 de itt olyan türelemmel és megértéssel találkoztam, mint azelőtt soha. Nem mellesleg két fogamat is sikerült megmenteni a kihúzástól. Nagyon köszönöm az egész csapatnak, de különösen Majoros doktornak"

Bognár-Cudar Andrea

"Igényes, jól felszerelt rendelő alaposan felkészült csapattal, akik nem utolsó sorban nagyon kedvesek. Dr. Tari Dánielnek külön köszönet, hogy foghúzás közben "elviselt"! 🙂 Ami nem is volt olyan rettenetes, mint amire számítottam és korábban máshol tapasztaltam. Sőt, pozitív (!) élménnyel távoztam a foghúzás után. Még egyszer köszönet! Mindenkinek bátran ajánlom a rendelőt!"

Boros Veronika

"Nagyon precíz és maximális odafigyelés nagyon szuper Fogászat! 💖"

Balogh Hajnalka

"Tisztelt Gombos Dent!
Engedjék meg, hogy megköszönjem a munkájukat! Évek óta járok Önökhöz és mindig elégedetten távoztam.
Legutóbb Dr. Kovács Dóra kezelte a fogamat egy nagyobb beavatkozás során, ami nagyon jól sikerült! Kitűnő szakember!
Szép rendelő, kedves személyzet.
Csak ajánlani tudom Önöket!"

Soltész Bence

"12 éve járok kezelésre a Gombosdenthez. Mindig alapos,precíz, kíméletes ellátást kapok.
Betegközpontú felfogásuk, figyelmességük, az időpontok betartása biztonságot ad számomra.
"

Gesztelyi-Nagy György

"1 éve járok hozzájuk és a megoldhatatlan problémáimat amit egy másik fogorvosi rendelőben elrontottak is nagyon kedvesen, készségesen, profin oldanak meg minden akadályt:)"

Ambrus Tímea

"Nagyon kedves és segítőkész csapat. A kezelések precízek és fájdalommentesek, jó szívvel ajánlom őket."

Horváth Vivien

"Életem egyik legjobb élménye volt a Gombosdent Rendelő fogorvosi kezelése. Tekintettel voltak rám minden téren, komfortosan éreztem magam az egész kezelés alatt.
Én már rendszeresen hozzájuk járok,bármilyen fogászati panaszom van, vagy családtagjaimnak. Mindig jószívvel ajánlom a
Barátaimnak is. Szakmailag kiváló csapat a Gombosdent, és rendkívül kedvesek az asszisztáló kollégák is!
"

Egyházi Viola

"Eddigi tapasztalataim alapján bátran állíthatom, hogy a legjobb kezekben voltam!
Kedvesség, türelem, precizitás és magas szakértelem jellemzi az orvosokat és asszisztenseket.
A hely makulátlan, profin felszerelt, mindez megnyugtató és barátságos környezetben.
"

Endrekovics Bettina

"Profi és kedves csapat, megnyugtató környezet... Fogorvoshoz csak ide!"

György Éva

"Pontosak, precízek, megbízhatóak és kedvesek! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket, tökéletes választás volt számomra a Gombosdent 😊🦷"

Mechler Mónika

"Profi csapat, szakértelemmel végzett, gondos kezelések. Korrekt, előre egyeztetett árak. Maximális gondoskodás a páciensek irányába. Fogorvostól rettegőknek is ajánlott!"

Horváth Réka

"2010-óta járok a Gombosdent fogorvosi rendelőbe. Gombos doktor úr akkor egy gyerekkori balesetben megsérült fogamat mentette meg, mely azóta is problémamentes. Pár éve Dr. Kelemen Xénia a fogorvosom, vele szintén nagyon elégedett vagyok. Kedves, türelmes ugyanakkor rendkívül alapos és precíz. Mindig őket ajánlom az ismerőseimnek."

Nagy Friderika

"Nagyon profi csapat, ők hozzak rendbe azt, amit masok elrontottak! Vegig nagyon jo kezekben voltam, csak ajanlani tudom mindenkinek!"

Szitai Ádám

"Szuper hely, ajánlom! 😍😍"

Ács Viktor Gergely

"Nemrég jártam náluk. Segítőkészek és profik. Gyökérkezelésem volt 100% fájdalom nélkül.
👍👍👍👍👍
"

Miklós Tamás

"Kedves recepciós hölgy, aki akkor is talál időpontot ha nincs:)
Első alkalommal pár órán belül már fogadtak is, nagyon segítőkészek, kedvesek! Eddig Xénia doktornőhöz és Tari doktorúrhoz volt szerencsém, mindketten nagyon profik, érthetően, türelmesen elmagyarázzák hogy pontosan mi fog történni.
Aki eddig esetleg félt a fogorvosoktól, bátran merem ajánlani a helyet!
"

Serényi Hajnalka

"Elképesztôen profi szolgáltatás! 👍🏼"

Koller-Rétfalvi Szilvia

"Sehol máshol nem találsz olyan kompetens fogszakorvosokat, mint itt. Precízek, maximalisták és szeretik a munkájukat. Bárcsak már sokkal-sokkal hamarabb rátaláltam volna erre a fogászatra!"

Dörök Vanda

"Gyönyörű, igényes rendelő, szuper fogorvosok, teljes bizalom részemről, amit még nem tapasztaltam máshol. Csak ajánlani tudom őket!"

Horváth-Rétfalvi Rita

"Az egyik legprofibb fogászat, csak ajánlani tudom. Magasfokú szakértelem párosul a közvetlenséggel, ami elfeledteti az emberrel hogy fogorvosnál van."

Dr. Szalontai Éva

"10 éve ragaszkodom Gombosdenthez, főleg Gombos Ádámhoz. Profi munkát végez. Mindig örömmel fogadnak, nagyon támogató és segítőkész az egész csapat. Csak ajánlani tudom!!"

Prisztóka Kitti

"Dr. Gombos Ádám szakértelme és a páciensekhez való hozzáállása egészen rendkívüli, emiatt régóta ragaszkodom ehhez a rendelőhöz. Olyan problémákat oldott meg, amivel máshol nem tudtak megbírkózni. Azóta több családtagom is idejár (köztük olyanok is, akik szintén hosszú fogászati kálvária után kaptak itt megoldást a problémájukra). Tény, hogy nem a legolcsóbb fogászat, de a szakértelem és a szolgáltatások magas szintűek. Számlát mindig kaptam."

Domonkos Tímea

"Tisztelt Gombosdent Bt!

Tisztelt Gombos Ádám doktor Úr!

Ismételten és sokadszorra is szeretném kifejezni hálámat,köszönetemet és elismerésemet Önnek és valamennyi munkatársának azért a különös empátiával,magas szakmaisággal,rendkívüli igényességgel és türelemmel végzett munkájukért, amellyel minden esetben sikeresen szabadítottak meg engem és bizonyára még számtalan embertársamat a sokszor kínzóan fájdalmas fogbetegségektől.
Külön köszönet azért, ahogy a jelenlegi súlyos járványveszély közepette is változatlan odaadással és kockázat vállalással állnak a lehető legrövidebb időn belül az Önökhöz segítségért forduló embertársaik rendelkezésére.
Még nagyon sok sikert és jó egészséget kívánok áldozatos munkájukhoz.

Üdvözlettel Molnár Anikó"

Molnár Anikó

"2019 augusztusában érkeztem hozzájuk nagyon erős hajhullással (elkezdtem kb. kopaszodni), fájdalom nélkül, de eléggé rémülten. Azóta túlestem egy nagyobb műtéten, implantáción (gyorsan vissza is nőtt a hajam) és néhány kisebb javításon, pótláson. Minden a legnagyobb rendben volt. Az első pillanattól kezdve biztonságban érzem magam náluk, profik, kedvesek, precízek, és törődnek a pácienssel. Átbeszélünk mindig mindent. Hálás vagyok nekik! Évának a recepción, aki tényleg időpontvarázsló, Dr. Tari Dánielnek a nagy műtétért és az implantációért, Farkas Vivien dentálhigiénikusnak a fogkőleszedésért és szuper asszisztenciáért, és Dr. Majoros Ádámnak a tömés-pótlás-tanítás (ismerd meg a fogad) szentháromságért. És mindannyiuknak a szakértelemért, sok mosolyért, nevetésért! Nagyon kedvelem a teljes csapatot és szívből ajánlom őket!

Ambrus Éva

"Ezúton szeretnék köszönetet mondani a Gombosdent profi csapatának. Családtagjaim már évek óta ide járnak!
Fogorvostól rettegő család voltunk!
Türelmükkel, gondoskodásukkal, megértésükkel és profizmusukkal elérték hogy leküzdjük félelmeinket!
A rendelő kimagasló csúcstechnikával felszerelt. Barátaimnak , ismerőseimnek csak Őket ajánlom.
Külön köszönetet Dr Gombos Ádámnak , Dr Kovács Dórának az asszisztens és a recepciós lányoknak!"

Zsólyomi Zsolt

"Professzionalizmus minden téren! Csak ajánlani tudom őket!"

Molnár Maya

"Mindennel maximálisan elégedetek voltunk. Precizitás, kedvesség jellemzi az ott dolgozókat. Jó szívvel tudjuk ajánlani mindenkinek, aki fogászati ellátást igényel. Ezúton is köszönjük a munkájukat! Drapály Család"

Drapály János

"Profi fogászat, profi orvosokkal. Csak ajánlani tudom."

Sasvári Gergely

"Én már több mint tíz éve járok hozzájuk, minden alkalommal ugyanolyan jó ellátást kapok. Szívesen ajánlom másoknak is a rendelőt."

Marsenic Viktor

"Egy véletlen folytán találtam rá erre a helyre.
Akkor a doktornő szuper gyökérkezelést csinált, és még utána rendbetette a többi fogamat is.
Nagyon jó kis hely, hálás vagyok, hogy ide járhatok!"

Simon Balázs

"Szeretném megköszönni Gombocz Péter doktor úr munkáját, türelmét és azt a légkört, amiben lehettem a kezelések alatt!
Egyik front fogammal kerültem ide. A fogamat egy másik helyen már húzták volna, és csak az implantátum jöhetett számításba betört tűk és sikertelen gyökérkezelés miatt. Ebbe nem törődtem bele, így tovább kerestem a lehetőségeket. Az Interneten bukkantam rá Önökre. A doktor úr a 4 kezelés alatt befoltozott egy perforációt, eltávolította a tűket, és sikeresen gyökérkezelte a fogamat.

Nagyon hálásan gondolok Önökre, örülök, hogy Önöket választottam! :)"

M. Adrienn

"Dr. Majoros Ádám megoldotta egy éveken át tartó, több fogorvost elfogyasztó problémámat. Nagyon precíz, kedves orvos, maximálisan ajánlom."

Danyi Balázs

"Már nem csak nekem, a gyermekeimnek is a Gombosdent a kedvenc fogászata. „Megfertőztem” őket! 🙂 Az egész csapat magas szakmai színvonalat képvisel és nagyon kedves. Külön köszönjük dr. Kelemen Xénia doktornőnek az extra kedvességet, odafigyelést és türelmet. Köszönet dr. Kovács Detre doktor úrnak is, hogy mindig van egy kedves szava hozzám, ami a fogorvosnál mindig jól jön! 😀 Ugyanilyen köszönet illeti a recepción Évát is, aki mindig megtalálja a számunkra megfelelő időpontot. Jó ide járni! Köszönjük! Huba, Imola, Szilvi"

Csillik Szilvia