A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Motiváció a dohányzásról való leszokáshoz: komplex fogfehérítés, előtte-utána képekkel

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Páciensünk erős dohányos volt, nemrég tette le a cigarettát. Érdeklődött a fogfehérítés iránt, de bizonytalan volt abban, hogy számára hatásos lehet-e a kezelés. Amikor kolléganőnk elmondta, hogy a rendelői fogfehérítés és az azt követő otthoni fogfehérítés biztosan látványos eredményt hoz, páciensünk elhatározta, hogy belevág a kezelésbe.

A fogfehérítést az előkészítéssel együtt Szeglet Jennifer dentálhigiénikus kolléganőnk végezte.

Fogfehérítés előtt - dohányzástól megsárgult fogak

Komplex fogfehérítés (rendelői és otthoni) a Gombosdentben

Annak érdekében, hogy fogkőtől és elszíneződésektől mentes fogakon történjen a fogfehérítés, előzetesen dentálhigiénés kezelést végeztünk. Már ennek hatására is tisztábbnak és fehérebbnek érezhetjük a fogainkat!

Ezt követően került sor a rendelői fogfehérítésre, ahol a körülbelül másfél órás kezelés alatt látványosan világosabb fogszínt értünk el! A kezelés végén páciensünk fogairól lenyomatot vettünk, hogy elkészülhessen a személyre szabott fogfehérítő sínje.

Rendelői fogfehérítés után - az otthoni fázis még hátra van, ahol még világosabban lesznek a fogak!

A sínhez otthoni fogfehérítő szett is tartozik, ezt is átadtuk páciensünknek. Az otthoni fogfehérítést körülbelül egy hétig végzi otthon, ezáltal még fehérebbek lesznek a fogai, még üdébb lesz a mosolya.

Lehetséges évekkel fiatalabbnak tűnni a fogfehérítéssel?

Ha megnézzük az előtte-utána mosoly képeket, láthatjuk, hogy maga a mosoly mennyivel fiatalabbnak hat a tiszta és fehér fogak látványától!
A dohányzás sokat tesz azért, hogy elszíneződjenek, megsárguljanak a fogaink. Amennyiben szeretne leszokni, a fogfehérítéssel nyert világosabb, fiatalosabb mosoly is motiváló tényező lehet! Dentálhigiénikusunk ösztönzésére páciensünk így tett és belevágott a kezelésbe.
Az eredmény nagyon szép lett és elnyerte páciensünk tetszését is!

A második kép a rendelői fogfehérítés után készült. Ezt követi az otthon végzett kezelés, amivel további fehéredés érhető el, biztonságos körülmények között, a fogzománc károsodása nélkül.

Ha közben kérdése merül fel, páciensünk ránk biztosan számíthat!
A féléves kontrollvizsgálat és rendszeres fogkő eltávolítás segít abban, hogy páciensünk megőrizze az elért színt és fogai egészségét, illetve büszkén mosolyoghasson a jövőben is!

Ön is szeretne fehér fogakat?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram