A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Otthoni fogfehérítés

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Amikor fogfehérítésen gondolkozik, biztosan Önben is felmerül a biztonság kérdése: a fogfehérítés legyen hatékony, de ne károsítsa a fogzománcot! A rendelőben történő fogfehérítés mellett a másik legbiztonságosabb eljárás az otthon végzett fogfehérítés, mely szakemberi utasítások mellett történik.

Az otthoni fogfehérítés menete

Mint minden fogfehérítést, így az otthonit is megelőzi egy professzionális fogkőeltávolítás! A kezelés során megtisztítjuk a fogakat az elszíneződésektől, fogkőtől. E kezelés nélkül a fogfehérítő anyag nem férne hozzá a fog felszínéhez, a beavatkozás nem lenne hatékony. Ezért minden típusú fehérítő kezelés előtt ezt el kell végezzük.

Az otthoni fogfehérítés első lépéseként, a fogkőleszedés alkalmával az alsó és felső fogazatról veszünk egy-egy lenyomatot. A fogtechnikus elkészíti a fogak gipszmodelljét. Erre a mintára készül el mélyhúzással a saját fogaira pontosan illeszkedő, egyéni, puha, műanyag fogfehérítő sín. Ebbe a sínbe kell páciensünknek a fogfehérítő zselét otthon behelyezni, majd szabadidejében (ált. éjszaka) az alsó és felső fogakra illesztve 7-10 napig hordani. A sín teljesen kényelmes, viselése nem okoz nehézséget, vagy irritációt. A fogakat vékony rétegben, alig láthatóan, pontosan fedi.

A várható eredmény: kb 8-10 árnyalatnyi világosodás, mely természetesen ez esetben is függ a fogak szerkezetétől. A kezelés során az első és hátsó fogainak külső és belső felszíne egyaránt kifehéredik.

Az otthoni fogfehérítés előnye

Fontos kiemelnünk, hogy szakember által kontrollált kezelésről van szó. Noha otthonában végzi a kezelést, páciensünk még sincs magára hagyva! Egyrészt biztos lehet benne, hogy a felhasznált anyag évtizedes múltra tekint vissza, alaposan bevizsgált, és kutatásokkal igazolt, hogy nem károsítja a fogzománcot. Másrészt dentálhigiénikusunk alapos instrukciót ad át a fehérítő szett használattal kapcsolatban, melyet betartva páciensünk biztonságban tudhatja magát.

Az otthoni fogfehérítést mi a rendelőben is nagyon szeretjük, mivel az elkészült sín hosszú éveken át felhasználható! Egyéni igény szerint, akár egy-két évente csak a fogfehérítő gélt szükséges pótolni, és már végezhető is a kezelés. Természetesen előtte fogorvosi ellenőrzés, és szükség szerinti fogkőeltávolítás javasolt! Azon pácienseinknek, akiknek a fogfehérítő sínje már elkészült, ilyenkor nem kell mást tennie, mint hogy a féléves dentálhigiénés kezeléskor jelzi, hogy szeretne otthoni gélt vásárolni a szettjéhez. A fogkőeltávolítás után már kezdheti is a fehérítést!

Az otthoni fehérítő szett tartalma:

Teljes szájra alsó és felső fogfehérítő sín, 4 tubus fogfehérítő gél, tároló doboz.

Érdeklődik az otthoni fogfehérítés iránt?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram