A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

 

Ínymosolynak azt az állapotot nevezzük, amikor a fogíny mosolygáskor túlságosan kilátszik. Ebben a helyzetben a mosoly sem olyan szép, esztétikai okokból nem szívesen nevetünk nyitott szájjal.

Az ínymosoly kezelése, korrekciója

Amennyiben a fog koronai részéből az íny többet fed el, és nem állcsontfejlődési eltérés van a probléma hátterében, az elváltozás lézerrel könnyű szerrel helyreállítható.
Ha a fogíny alapvetően egészséges, az ínymosoly kis esztétikai beavatkozással egyszerűen korrigálható. Első lépésben digitális panoráma röntgenfelvételen vizsgáljuk meg, hogy mekkora ínymennyiséget lehet biztonságosan eltávolítani a fogakról anélkül, hogy a fognyakak előbújnának.
A hagyományos megoldás a szikével történő kezelés, melyet követően varratokat helyezünk be. A lézerrel végzett korrekciót azért kedveljük, mert a lézer biostimuláló hatása miatt kevesebb vérzés és gyorsabb gyógyulás várható. Mindkét megoldás fájdalommentes és esztétikus eredményt biztosít.

Az ínymosoly lézeres kezelésének menete

1.A kezelést érzéstelenítésben végezzük.
2. A felesleges fogínyt a lézer segítségével eltávolítjuk a koronai részekről, a fogínyt íveltté formázzuk.
3. A lézerfény hatására nem, vagy csak minimális vérzés keletkezik, sőt, sokszor varratot sem szükséges elhelyeznünk.
4. Páciensünk a kezelés után pár napon belül látványos gyógyulásra számíthat.

Amennyiben kérdése merül fel az ínymosollyal kapcsolatban, vagy szeretne bejelentkezni, kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.