A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Röntgenfelvétel

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Hogy a szabad szemmel nem látható, íny alatti területeket is láthassuk!

Rendelőnkben lehetőség adódik szájüregi röntgenfelvételek készítésére is, mely nemcsak a diagnózis felállítását segítheti, hanem ellenőrizhetjük vele munkánkat is. Az azonnal elkészült, digitális felvételeken megvizsgálhatjuk a fogközökben sűrűn előforduló, szájüregben sokszor csak nehezen észlelhető szuvasodásokat. Revizionálhatjuk a régi gyökértöméseket, vagy utókövethetjük a már elkészült restaurációkat. Készíthetünk egy-egy képet az implantátumok behelyezése közben, hogy mindig a megfelelő pozícióba kerüljön be a műgyökér.

Digitális panoráma röntgenfelvétel részletek...

Standardizált felvételkészítési eljárás segítségével akár több év múlva is összehasonlíthatóak a felvételek, így kiértékelhető, hogy milyen változások történtek a fogban, illetve a körülötte lévő csontállományban.

Várandós kismamák: TILOS a röntgenfelvétel

Mivel a terhesség alatt fogorvosi beavatkozást lehet végezni, a röntgenfelvételek elkészítésére érdemes még a teherbeesés előtt gondolni, és a szükséges felvételeket a gyermekvállalás előtt elkészíttetni.

Góckutatás

Természetesen góckutatásra is lehetőség nyílik a rendelőnkben: röntgenfelvételeket készítünk a kérdéses fogakról, kezelési tervet készítünk és általános orvosának (belgyógyász, nőgyógyász, fül-orr-gégész, stb) véleményt írunk a fogászati státuszáról.

A fogászati góckutatásról it olvashat bővebben...

 

Az alábbi űrlapon várjuk szeretettel megkeresését:

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram