A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Rendszeres kontroll előnyei: szabad szemmel nem látható fogszuvasodások felismerése

Kezdőlap » Rendszeres kontroll előnyei: szabad szemmel nem látható fogszuvasodások felismerése
Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Túl van az állapotfelmérésen, és már elkészültek a kezelési tervben szereplő kezelések? Ilyenkor a rendszeres szájhigiéniai kezelés mellett a féléves fogorvosi kontrollvizsgálat is kiemelten fontos.

Miért szükséges ezen utóbbi, rendszeres találkozás? Miért nem lehet csak úgy elfelejteni a fogorvost, ha már „ki vannak pipálva” az elvégzett kezelések?!

Fél év alatt fogaival is elég sok minden történhet!

A féléves fogorvosi kontrollvizsgálaton a fog nem látható részén alattomosan elindult kezdeti folyamat is felfedezhető, és még időben orvosolható! Az idejében észlelt elváltozás kisebb és kevésbé megterhelő beavatkozással meggyógyítható!

Esetbemutatás: alattomosan kialakult, szabad szemmel, otthon nem észrevehető fogszuvasodás

Az első, előtte képen mindössze két apró pont látszódott az egyik fogon, a másikon csupán egy enyhe szürkés zóna a szájban. A fogorvos a vizsgálatkor gyanította, hogy a két fog közötti részen fogszuvasodás alakult ki, ezért a gyanú igazolására röntgenfelvételt készített. Ezen az éles szakmai szem rögtön észre is vette az elváltozást:

A röntgenen jelzett körben látható is a fogszuvasodás. A harmadik, kezelés közben készült képen látható, hogy milyen kiterjedt a szomszédos fogak egymás felé néző felszínén kialakult 1-1 lyuk.

A fenti szuvasodások még tovább terjedve a fogban elérhetik az ideget, ekkor már nem lehet töméssel megmenteni a fogat gyökérkezelésre lett volna szükség.

Esetünkben azonban elkészült a fogtömés, a beteg területet eltávolítottuk, így - megfelelő szájhigiéniával és rendszeres fogorvosi kontrollvizsgálattal - sokáig egészséges maradhat ez a terület is.

Reméljük, hogy Ön is egyetért, mekkora jelentősége van a rendszeres féléves kontrollvizsgálatnak fogaink jövője szempontjából!

A fogtöméseket mikroszkópos nagyításban végezzük, a 3M minőségi anyagaival. Ezért 2+1 év, kiterjesztett garanciát vállalunk a mikroszkópos fogtömésekre.

A féléves kontrollvizsgálat pácienseink számára ingyenes! Vizsgáltassa meg fogait, jelentkezzen be állapotfelmérésre: tegye meg az első lépést!

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram