A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

A Gombosdent 3M referencia rendelő 2006 óta

Fogorvosként felelősségünk van abban, hogy milyen anyagot helyezünk a páciens szájába, az mennyire jól bírja a mindennapok terheléseit, mennyire alkot egységet a száj és szervezetünk többi részével.

A maximalizmus iránti igény vezetett el minket a 3M termékeihez. Megtiszteltetés számunkra, hogy 2006 óta referencia partnerként működhetünk együtt eme amerikai, világhírű és nagy múltú, fogorvosi anyagokat gyártó céggel.

Az általuk kifejlesztett és folyamatosan kutatott, ellenőrzött és tesztelt fogászati anyagok a jelenleg elérhető legmagasabb minőséget képviselik, kompromisszumok nélkül.

Fogtömés, gyökértömés készítése, fogpótlások rögzítése rendelőnkben kizárólag a legjobb minőségű anyagokkal történik.

Fogorvosaink rendszeres továbbképzéseken vesznek részt annak érdekében, hogy a korszerű 3M anyagokat, eszközöket és technológiát a rendeltetésüknek megfelelően és megbízhatóan tudják felhasználni.

Az eredményes együttműködés hozzájárul a természetes hatású, sőt, élethű restaurációk kialakításában, melyet pácienseink elégedettsége is kifejez.

Rendelőnkben a minőségi anyagok használata mellett számos kezelés mikroszkópos nagyításban végzünk.

Páciensünknek nem kell mást tennie, mint kényelmesen helyet foglalni a fogászati székben, elengedni a félelmeit, a többiről mi gondoskodunk.

További érdekességek:

Amalgám tömés cseréje fehér esztétikus tömésre 2+1 év garanciával

Láthatatlan fogtömés mikroszkóp alatt

Kérdése merült fel? Szeretne eljönni a rendelőnkbe?

Szeretettel várjuk!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.