A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Láthatatlan fogtömés mikroszkóp alatt

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Szeretne olyan fogtömést, amely nem egyszerűen fehér, hanem természetes, többi fogaihoz illő?

Szeretné, hogy mikroszkópos fogtömése szabad szemmel észrevehetetlen, láthatatlan legyen?

A Gombosdent rendelőjében fogorvosként, – a gyógyítás mellett – szenvedélyünk az alkotás: tökéletesen illeszkedő, tartós és esztétikus, fehér fogtöméseket készítünk.

Mikroszkóp segítségével képesek vagyunk akár 40-szeres nagyításban látni a fogat. Az ekkora nagyításban és a 3M csúcsminőségi anyagaival készített fogtömések tökéletesen esztétikusak.

Láthatatlanok, mivel teljesen illeszkednek a fog formájához és színéhez is. Nem fogja tudni megkülönböztetni, hol ér véget a saját foganyag és hol kezdődik a fogtömés!

A mikroszkóp használatának további előnye, hogy nagy nagyításban, tökéletes kontroll mellett tudjuk a készítendő esztétikus tömés széleit ecsetünkkel az előkészített fog széleihez igazítani. Így a lehető legsimább felszíneket és a legszebb, a foghoz pontosan illeszkedő szélekkel rendelkező töméseket tudunk készíteni.

A foganyaghoz történő pontos illeszkedés fontos záloga annak, hogy ne kerülhessenek baktériumok a fog és a fogtömés közé. Így tömése hosszabb élettartamú lesz, hiszen jobban elkerülhető az alászuvasodás, mely miatt később a tömést ki kellene cserélni. Ez még több foganyag eltávolítását jelentené, így egy idő után a fogat már nem sikerülne fogtöméssel megmenteni.

Célunk, hogy minél kevesebb ép foganyag eltávolításával, minél tartósabb fogtöméseket tudjunk készíteni. A megfelelő szájhigiénia mellett a fogtömés így szolgálhatja foga egészségét a lehető leghosszabb ideig.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a mikroszkópos fogtömés, ide kattintva olvasson róla bővebben!

Rendelőnkben a lehető legtöbb kezelést, mint például a gyökérkezelést, fogpótlások készítését, bizonyos szájsebészeti kezeléseket mikroszkópos nagyításban végezünk. A mikroszkópos fogászatról ide kattintva tájékozódhat.

Megtisztelőnek tartjuk, hogy külsős fogorvos kollégáink is rendszeresen fordulnak segítségért mikroszkópos fogászatunkhoz komplikált eseteik ellátásához.

További érdekességek a mikroszkópos fogtömésről:

Amalgám tömés cseréje fehér esztétikus tömésre 2+1 év garanciával

Ön is szeretné, hogy fogtömései természetesen szépek és tartósak legyenek?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram