A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Dr. Szalva László

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Dr. Szalva László

Fogorvos

Mikroszkópos fogászat
Fogmegmentés

Bemutatkozás

Fogorvosi diplomámat a Debreceni Egyetem Fogorvostudományi Karán szereztem. Egyetemi éveim során ismerkedtem meg a mikroszkópos technológiával, amely már az első alkalommal lenyűgözött. Szakmai érdeklődésem középpontjában a megtartó fogászat áll, különösen a természethű és funkcionális tömések, fogpótlások készítése, valamint a magas precizitást igénylő gyökérkezelések végzése.

Az egyéni kezelési tervem középpontjában a preventív szemlélet áll, mivel hiszem, hogy a szájüreg egészségének megőrzése és a problémák megelőzése legalább annyira fontos, mint azok orvoslása.

A páciensekkel való kommunikáció számomra a kezelés meghatározó eleme, mivel segít a páciensnek feloldódni és megteremteni a nyugodt, barátságos légkört. Továbbá tapasztalatom szerint a félelmek eloszlatásában a leghatékonyabb módszer az, ha időt szánunk arra, hogy részletesen elmagyarázzuk nekik, miért szükséges a kezelés, illetve mi történik a folyamat során.

Szakmai tudásom folyamatos bővítése érdekében követem mind a hazai, mind a nemzetközi szakirodalmat és rendszeresen veszek részt továbbképzéseken, annak érdekében, hogy mindig a legfrissebb és leginnovatívabb megoldásokkal szolgálhassak.

Célom, hogy a kezeléseim során a pácienseim számára kellemes, nyugodt légkört teremtsek és azok végeztével elégedetten távozzanak a rendelőből.

Beszélt nyelvek: angol

 

Kérdése merült fel? Szeretne bejelentkezni kezelésre?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram