A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Fogászati mikroszkópjaink

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

High-tech Zeiss és Labomed fogászati mikroszkópokkal a gyógyítás szolgálatában – immár 4 mikroszkóppal rendelkezünk!

Miért is lettünk mikroszkópos fogászat?

A fogászati mikroszkópok új dimenziót nyitottak a diagnózis felállításától elkezdve a fogtömések, gyökérkezelés, fogpótlások készítésén át a szájsebészetig, hiszen a kezelt területet akár 40-szeres nagyításban láthatjuk!

Az elmúlt évek alatt a mikroszkópos kezelésekben szerzett fogorvosi tapasztalataink alapján, valamint pácienseink pozitív visszajelzése miatt a Gombosdent Fogászaton ügyelünk arra, hogy elegendő számú mikroszkóp készülék álljon rendelkezésre. Ezért minden kezelőt felszereltünk egy-egy mikroszkóppal! Összesen 4 mikroszkóp “teljesít szolgálatot” rendelőnkben! 🙂

Jelenleg Zeiss és Labomed mikroszkópokkal dolgozunk, melyeket fogorvos kollégáink napi rutinnal használnak, így a fogászati kezelés nem tart hosszabb ideig, mint a hagyományos kezelés időtartama.

A mikroszkópon a kívánt nagyítás pillanatok alatt beállítható, az eszköz segítségével könnyedén hozzáférünk a kezelt területhez, és használata egyáltalán nem zavaró kezelés közben.

A fogat nagyításban kivetíthetjük monitorra vagy TV képernyőre. 

Ezáltal a fogászati asszisztens is jobban rálát a kezelt területre, sőt, páciensünknek is élmény látni a kiindulást és az eredményt, amint foga megszépül és visszanyeri egészségét.

Rendelőnk vezető fogorvosa, Dr. Gombos Ádám, a mikroszkópos fogászat hazai úttörője:
számos előadást és gyakorlati képzést tart hazánkban és külföldön is a mikroszkóp és a minőségi anyagok alkalmazásának témakörében.

Fogorvos kollégáink Dr. Gombos Ádám iránymutatásával, a mikroszkópot napi szintű rendszerességgel használják gyógyító munkájuk során.
Ezt külsős fogorvosok is elismerik és nagy megtiszteltetés számunkra, hogy segítségünket kérik bonyolult gyökérkezelések és egyéb komplikált esetek mikroszkópos megoldásához.
Rendelőnkben állandósítottuk a belső továbbképzéseket és konzíliumokat. Ennek eredményeképpen pácienseink mikroszkópos kezelésekkel bármelyik fogorvos kollégánkhoz bizalommal fordulhatnak.

A mikroszkópos fogászat számos előnnyel rendelkezik pácienseink számára. A mikroszkópot a fogászat kiterjedt területén használjuk, ezekről ide kattintva olvashat bővebben!

Fogai megérdemlik a modern és hatékony fogmegmentő megoldásokat!
Jelentkezzen be állapotfelmérésre, vagy tegye fel kérdését online, hogy segíthessünk a fogai megmentése érdekében!Kérdése merült fel, szeretne ellátogatni a rendelőnkbe?

Szeretettel várjuk!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram