A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

A rendelői fogfehérítés jelenleg ismert legmodernebb és legkíméletesebb módja a lézeres fogfehérítés. Fehérebb fogakat, üdébb mosolyt szeretne, mindezt érzékenység nélkül? Szeretné, hogy a kezelés hatékony, kíméletes, „wellness-élmény” legyen? Érdemes megtapasztalnia a lézeres fogfehérítést!

Hasonlítsuk össze a lézeres fogfehérítést a hagyományos rendelői fogfehérítéssel:

Mindkét kezeléstípust dentálhigiénés kezelés, professzionális fogkőeltávolítás kell, hogy megelőzze, mivel csak alaposan megtisztított felületű fogakon lehet elvégezni a kezelést. A fogkő eltávolítás során a fogkő, az elszíneződés és az érdesség is eltűnik a fogról, ami jó alapot biztosít a fogfehérítésnek.

A két fogfehérítő kezelés menete hasonló: mindkét típusnál gélt viszünk fel a fogakra, amit speciális lámpával megvilágítunk. A gél és a lámpa kölcsönhatásának eredményeként a fogak fehérebbé válnak.

Azonban a lézeres fogfehérítés esetében a lézerhez kifejlesztett fogfehérítő gélt alkalmazzuk, amit   az amerikai Biolase Epic lézerkészülék lézerfényével világítunk meg. A speciális eljárás előnye, hogy a gél a fogak fehérítése mellett hatása közben nem termel annyi hőt, ezért sokkal kisebb az esélye az érzékenység kialakulásának!

A két kezelés hatékonysága ugyanolyan: mindkettőnél akár 10-12 árnyalatnyival lehetnek világosabbak a fogak. Ez természetesen a kiinduló fogszíntől és az életmódunktól is függ!

Ezek mellett az sem elhanyagolandó, hogy a hatékonyság megőrzése mellett, a lézeres fogfehérítés időtartama körülbelül a fele a hagyományos rendelői eljárásénak.

Kinek ajánljuk a lézeres fogfehérítést?

  1. Annak, aki korábban már járt hagyományos rendelői fogfehérítésen, de az kellemetlen élmény volt számára.
  2. Annak, aki még nem járt rendelői fogfehérítésen és biztonságos fogfehérítő megoldást keres.
  3. Annak, aki szeretné megóvni fogzománcát az otthoni, szakemberek által nem ellenőrzött módszerekkel történő fogfehérítés hosszú távon káros hatásaitól
  4. Annak, aki azonnali megoldást keres.

Mit érdemes átgondolni lézeres fogfehérítés előtt?

A fogfehérítés a saját, meglévő fogakra hat: a már elkészült fogtömések, betétek, héjak, koronák színét nem befolyásolja! Ezért kezelés előtt érdemes kikérni szakember véleményét, illetve a mosolygáskor látszódó fogpótlások elkészítése előtt érdemes a fogfehérítést elvégezni és a fogpótlás színét a már kifehérített fogakhoz igazítani. Amennyiben nyaki kopásai, vagy ínyvisszahúzódása van, előfordulhat, hogy szükséges lesz érzéstelenítőt is kapnia. Ez után az étkezés nem javasolt, ameddig zsibbadást érez.

Fogfehérítés a Nagy Nap előtt:

Ha jeles alkalom, mint például esküvő miatt szeretne részt venni lézeres fogfehérítésen, érdemes idejében, akár egy-két hónappal korábban felvenni velünk a kapcsolatot! Így a megelőző kezelésekre és a fogfehérítésre is biztosan tudunk időpontot biztosítani!

A lézeres fogfehérítés tartóssága

Mint minden fogfehérítő eljárás esetében, így a lézeres kezelésnél is javasoljuk, hogy két hétig ne fogyasszon színezőanyagot tartalmazó ételeket, italokat, mint például:

  • tea, kávé, kóla,
  • paradicsom, pirospaprika, szója szósz
  • vörösbor,
  • és a dohányzást is kerülje.

A lézeres fogfehérítés tehát mellékhatásoktól, érzékenységtől mentes, kellemes és hatékony kezelés, mely a legmodernebb technológiával képes mosolyát fiatalossá, üdévé tenni. Ha érdekli a kezelés, szeretettel várjuk kérdéseit vagy bejelentkezését!

Kérdése merült fel? Szeretne részt venni lézeres fogfehérítésen?

Szeretettel várjuk!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.