A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

A Gombosdentnél hiszünk abban, hogy mikroszkópos nagyításban sokkal jobban láthatjuk a fogat, így aprólékosabb munkát végezhetünk. Ennek értelme és haszna az alábbi esetbemutatásban is megmutatkozik.

Páciensünk letört, megsárgult fogát szerette volna helyrehozatni. A többi foga szép és egészséges volt, ezért is zavarta esztétikailag a letört nagymetsző.

Mikroszkóp alatt lehetőségünk van arra, hogy akár 40x-es nagyításban vizsgáljuk és kezeljük a fogat – e képek is mikroszkópos nagyításban készültek. Az előkészítés során előnyt jelentett, hogy csak keveset kellett a foganyagból eltávolítani a korona előkészítéséhez. Ezen kívül a fogíny épségének megőrzésére is jobban ügyelhettünk a nagyítás alatt.

Az előkészítés után a fogra préskerámia (E-max, Emax) korona került: a fogtechnikussal közösen nagy gondot fordítottunk arra, hogy a szomszédos metszőfoghoz hasonlóan megjelenjenek rajta a függőleges barázdák. Ugye, milyen természethű lett a végeredmény?

A Gombosdent Mikroszkópos Fogászaton minden kezelőben rendelkezésre áll mikroszkóp. Segítségükkel fogorvos kollégáink napi rutinnal, óriási nagyításban vizsgálhatják és kezelhetik a fogakat!

Ön is szeretné letört fogát helyreállíttatni?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.