A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

ClearCorrect – Láthatatlan fogszabályozás a svájci Straumann gyártótól

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Olyan fogszabályozási megoldást keres, ami nem feltűnő, diszkrét, emellett az összes harapási rendellenesség esetén használható? A ClearCorrect vékony, átlátszó, mégis hatékony fogszabályozási módszer, melyet a világhírű, svájci Straumann vállalat fejlesztett ki.

A ClearCorrect kivehető fogszabályozók kényelmesek, szinte láthatatlanok, és ami a legjobb, hogy anélkül működnek, hogy a mindennapi életét befolyásolnák. Azt ehet, amit szeretne, a szokásos módon használhatja a fogkefét és a fogselymet; és fogai szabályossá válnak anélkül, hogy ismerősei látnák, hogy kezelés alatt áll!

A ClearCorrect fogszabályozó kényelmesebb, mint a rögzített, bracket-es fogszabályozók, és speciális burkolatuknak és anyaguknak köszönhetően hatékonyabbak és kényelmesebbek is, mint sok más láthatatlan megoldás.

Milyen esetekben alkalmazható a ClearCorrect láthatatlan fogszabályozó?

  • torlódott fogak
  • rések a fogak között
  • mélyharapás
  • keresztharapás
  • túlharapás
  • nyitott harapás
  • élharapás
  • eltolódott középvonal

Kinek javasoljuk a ClearCorrect fogszabályozót?

Noha manapság a fogszabályozót egyáltalán nem kell szégyellni, a láthatatlan fogszabályozás előnye, hogy azok is alkalmazhatják, akiknek a mosolya előtérben van. Előadóművészek, közéleti szereplők számára is javasoljuk. A kivehető fogszabályozó viseléséhez bizonyos mértékű önfegyelem szükséges, ezért kisebb gyermekek számára általában a rögzített megoldást szoktuk javasolni.
Gyakorlatilag bármilyen életkorban alkalmazható, a tini kortól 99+ évig!

3D- tervezés a laborban Forrás: straumann.com

Hogyan működik a ClearCorrect fogszabályozás?

A fogszabályozó szakorvossal történő konzultációt követően lenyomatvétel történik. A minták elkészítése után számítógéppel tervezzük meg a fogak mozgatását. Erről minden páciens kap egy róla szóló fogmozgatási tervet, mely egy animált videó: a páciens saját fogainak jövőbeni mozgását mutatja. A folyamatot több fázisban előre eltervezik, majd a laborban elkészítik az egyes lépésekhez szükséges fogszabályozó síneket. A páciens ezeket viseli, majd minden alkalommal megkapja a következő lépést tartalmazó sínt. Az egyes lépések szakorvosi kontroll mellett történnek.

A fogszabályozó sínekkel Önnek semmilyen különleges teendője nincs!

A kapott sínt csak hordania kell, a lehető legtöbbet.

Az eljárás óriási előnye azonban, hogy bármikor kiveheti azt a szájából, bármikor “felszabadulhat” egy-egy fontos tárgyalás, étkezés, vagy akár randevú alkalmára! A technológia kifejlesztőjének ajánlása szerint a leggyorsabban úgy éri el a tervezett eredményt, ha a sínt napi 22 órát hordja. Ha ez kevesebb, akkor is eléri az eredményt, csak lassabban, hiszen a fogszabályozó csak akkor “dolgozik”, ha a fogakon van.

A fogszabályozó sínek végig vezetik páciensünket a folyamaton, melynek eredménye szabályos fogak és szebb mosoly!

Csodálatos eredmény egyszerűen, láthatatlan módon, kényelmesen és szabadon! 🙂

Amennyiben érdekli a ClearCorrect láthatatlan fogszabályozás vagy kérdése van, keressen minket bizalommal!

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram