A CORVIN MOZI MELLETT

Cím:

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Dr. Kerémi Beáta PhD.

Fogszakorvos, egyetemi docens

Bemutatkozás

1997-ben szereztem fogorvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán, 2004-ben pedig jogi diplomámat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Karán summa cum laude minősítéssel.

12 évig a Semmelweis Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgoztam, 2000-től mint egyetemi tanársegéd. 2009-től a Semmelweis Egyetem Orálbiológiai Tanszékén dolgozom, 2011-től mint egyetemi adjunktus, 2016-tól mint egyetemi docens. Fog-és Szájbetegségek valamint Konzerváló Fogászat és Fogpótlástan szakvizsgáimat 1999-ben és 2006-ban szereztem meg.

2010-ben klinikai orvostudományokból PhD fokozatot szereztem. Életemnek szerves részét képezi az egyetemi oktatói munka, magyar és angol nyelven tartok előadásokat. Főbb érdeklődési területem az endodontia (gyökérkezelés), az esztétikai fogászat és a preventív fogászat.

Számos alapkutatásban és klinikai kutatásban vettem részt és dolgozok jelenleg is. Eredményeimet hazai és külföldi tudományos szaklapokban publikálják, rendszeresen tartok előadásokat hazai és nemzetközi tudományos konferenciákon.

A fogorvostan-hallgatók oktatása mellett részt veszek a dentálhigiénikus és fogászati asszisztens képzésben és vizsgázatásban is. 2009 óta magánrendelést is folytatok.

Beszélt nyelvek: angol

Kérdése merült fel? Szeretne bejelentkezni kezelésre?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.