A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Dr. Gombos Ádám

Vezető fogorvos

Bemutatkozás

 

2001-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi Karán.

Ezt követően nyolc évig az Egyetem Konzerváló Fogászati Klinikáján dolgoztam. 2004-től mint egyetemi tanársegéd, 2012 első szemeszterében mint a Konzerváló Fogászati Klinika igazgatóhelyettese.  Fog-és Szájbetegségek, Konzerváló Fogászat, és Fogpótlástan szakvizsgáimat 2003-ban és 2005-ben szereztem meg.

Sok évig életemnek szerves részét képezte az egyetemi oktatói munka, érdeklődésem is ekkor irányult az endodontia (gyökérkezelés) és esztétikai fogászat felé. Ezen témákban mai is számos hazai és külföldi orvos-továbbképző rendezvény rendszeres előadója vagyok, magyar és angol nyelven tartok előadásokat és gyakorlati képzéseket.

2001 óta magánrendelést is folytatok, 2004-től sikeresen vezetem saját fogorvosi magánpraxisomat Gombosdent néven. Az általam vezetett rendelő 3M Referenciafogászat 2006 óta. 
A hazai mikroszkópos fogorvoslás úttörőjeként a fogorvos kollégák részére rendszeresen felkérnek előadást tartani. Az évente többször megrendezett Smylist® Akadémián a 3M támogatásával rendszeresen kétnapos előadást tartok, melynek témája a minőségi és élethű fogpótlások készítése mikroszkópos nagyítás alkalmazása mellett.

Emellett megtisztelő, hogy évek óta a Dental World Fogászati Kiállítás Microworld elméleti és hands-on szekciójának szervezője lehetek.

Beszélt nyelvek: angol

Kérdése merült fel? Szeretne bejelentkezni kezelésre?

Szeretettel várjuk rendelőnkben!

Kérdés vagy bejelentkezés esetén kérjük töltse ki az alábbi űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot.