A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Mi a fogkő?

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

A fogkő elmeszesedett, kemény lepedékréteg a fogon.

A tartósan jelenlévő lepedékben a nyál ionjai kicsapódnak, és az megkeményedik. Mivel a lepedék tele van baktériumokkal, ezért természetes, hogy a fogkő táptalajként magába zárja azokat. Otthoni fogmosással ezt már nem tudjuk eltávolítani. Felszínén újabb lepedékréteg rakódik le, mely szintén kalcifikálódik. Ez már a fogkő növekedését fogja jelenteni, innentől ez ördögi kör.

A növekvő fogkőben egyre több baktérium lesz, az íny begyullad, megduzzad, vérzik, és visszahúzódik. Az alatta lévő csont begyullad, majd pusztulni kezd. A fog körüli szövetek lebontódnak, és tisztíthatatlan íny-tasakok alakulnak ki. A fogkő itt is növekszik. Ez ismét egy ördögi kör, mely végül a fog megmozdulásához, majd elvesztéséhez vezet.

Legyen szó bármilyen fogorvosi beavatkozásról, fogkő –és a vele együtt járó ínygyulladás- jelenlétében maximális biztonsággal semmilyen kezelést nem tudunk elvégezni.

Nagyon fontos tehát, hogy fogai tiszták, és lepedék-, ill. fogkőmentesek legyenek.Szeretne megszabadulni a kialakult fogkőtől, szeretné elkerülni a nem kívánatos következményeket?

Jelentkezzen be rendelőnkbe szájhigiénés kezelésre, vagy tegye fel kérdését az alábbi űrlapon keresztül:

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram