A CORVIN MOZI MELLETT

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Drag a button, link, or anything else into the icon box to place it below the text. Lorem ipsum dolor sit amet elit.

Páciensünk bal felső őrlőfogainak helyreállítása mikroszkópos gyökérkezelés, fogbeültetés és cirkon koronák alkalmazásával

Rendelési idő:
Hétfő - Csütörtök: 09:00 - 19:00
Péntek: 09:00-17:00
Budapest, VIII. kerület Corvin köz 4.
Facebook Pagelike Widget

Páciensünket nagyon zavarta, hogy bal oldalon a felső fogsora hiányos, ezért felkeresett minket. A vizsgálaton megállapítottuk, hogy a foghiány melletti fogak is megmentésre szorulnak. Így páciensünk együttműködésének köszönhetően egy összetett kezeléssorozat vette kezdetét, amit az alábbiakban mutatunk be:

Kiindulás:

  • hiányos fogazat
  • félszeg mosoly
  • gyökérkezelésre szoruló fog

Kezelőorvosok:

Dr. Tari Dániel – fogbeültetés, szájsebészet

Dr. Gombocz Péter Tamás – fogmegtartó kezelések: mikroszkópos gyökérkezelés, koronák készítése

Előtte-utána: lejjebb ismertetjük az összetett helyzetet!

Az eset során a 3-4-5-ös fogakkal foglalkoztunk.

3-as fog:

A 3-as fognak ugyan megvolt a gyökere, de Gombocz doktornak el kellett távolítania az abban lévő régi, inkomplett gyökértömést. A fogat újra gyökérkezelte, immár mikroszkóp alatt. Ezt követően a fogat csappal megerősítette, majd cirkon koronát készített rá.

4-es, hiányzó fog:

A következő, 4-es fog már eltávolításra került, mire a páciens a rendelőbe érkezett. Ezen fog helyére Dr. Tari Dániel szájsebész Biohorizons CONELOG® implantátum beültetését végezte el. A gyógyulási idő elteltével az implantátumot felszabadította, majd ínyformázó csavart helyezett be, hogy a fogpótlásnak előkészítse a „terepet”. Innentől Gombocz doktor vette át a kezelést, aki a szomszédos koronához illeszkedő, szintén cirkon vázas fogpótlást készített páciensünknek.

5-ös fog:

A trióból a legjobb állapotban a már előzőleg lecsiszolt 5-ös fog volt, melynek gyökere egészséges, így alkalmasnak ítéltük új korona viselésére. Rá is cirkon korona került, amit szintén Gombocz doktor készített.

A jó tervezésnek köszönhetően a fogbeültetés elkezdésétől számított 6 hónap alatt elkészült az esztétikus mosoly. Közben, a kezelések közt megfelelő gyógyulási időt hagytunk, hogy a fogpótlásoknak stabil alapot biztosítsunk.

Eredmény:

  • teljes mosoly
  • egészséges fogak
  • a foghiány helye fogbeültetéssel pótolt
  • élethű cirkon koronák

Ezután páciensünk a többi foga kezelését is ránk bízta. Bízunk abban, hogy a kezelés sorozatot követően elégedetten mosolyog ?. Hozzáállása bizonyítja, hogy az egészséges fogak és a szép mosoly megalkotásához soha nincs késő! Az eredmény fenntartásához a megfelelő otthoni fogápolás, a féléves orvosi kontrollvizsgálat és fogkőeltávolítás szükséges!

Kérdése merült fel?

A weboldalon látható anyagok a rendelő szellemi tulajdonát képezik, ezeknek a felhasználása engedélyköteles.

Budapesten a Corvin közben
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram