A CORVIN MOZI MELLETT

Cím:

Rendelő: Budapest, VIII. Corvin köz 4.

Esetbemutatás: rendelői fogfehérítés előtte-utána fotókkal

Páciensünk fehérebb fogakra vágyott, amely jobban kiemeli mosolyát, ezért bejelentkezett hozzánk fogfehérítésre. Az alábbi eset Szeglet Jennifer dentálhigiénikusunk munkája.

A kezelés előtt páciensünk fogszíne A3,5 volt az alábbi fogorvosi VITA fogszínkulcs alapján. Szerettük volna ezt a színt lehetőség szerint 6-8 árnyalattal világosítani.

Mitől színeződnek el a fogak?

A frissen kibújt fogak színe világos, de az idő előrehaladtával, a színes ételek, kávé, tea, és a dohányzás erősen befolyásolja a fog színét. Kutatások is kimutatták, hogy a fehér fogakkal rendelkező emberek fiatalabbnak tűnnek, ami miatt a fogfehérítés nagy népszerűségnek örvend.

Fogfehérítés előtt, A3,5 szín

A rendelői protokoll szerint kolléganőnk először professzionális szájhigiéniés kezelést és polírozást végzett, hogy tiszta, azaz lepedék, fogkő és elszíneződésektől mentes felületen végezhesse el a a fogfehérítést.

Az ezt követő alkalommal, kb. 1,5-2 órás időtartamban történt meg a fehérítés. A kezelés után javasoljuk, hogy egy hétig ne fogyasszon a páciens színes ételeket, italokat, és ne is dohányozzon, hogy sokáig tartson a végeredmény.

Az eredmény: a kiinduló A3,5-ös fogszínből A1-es lett, ami fenti fogszínkulcs szerint 10 árnyalattal világosabb fogakat jelent. Az eredmény a tanácsok betartásával és otthoni fogfehérítéssel kiegészítve hosszú évekig fenntartható! Érdemes tudni, hogy a Gombosdentnél a rendelői fogfehérítés mellé otthoni fogfehérítést is kérhet: így lesz sikeres és életre szóló a fogfehérítés!

 

 

Leave a Comment

(0 Comments)

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük